skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Odvoz kol od Havlíka
-> havlik: no nakonec jsem to nahnal cestou, takže ok 

-> Luky.: no co zase takovy zdrzeni to nebylo

-> vhml: tak ho tam nechte dodělat ne? nebo to je nemožný?
-> Luky.: zas lepsi nez, kdyby si ty trenky nevzal vid :-)
-> Luky.: mi povídej. Máme Roomstra bez tempomatu, takže nízký průlety Německem na pobočku s křečí v noze :-/ Fakt kokot kdo to koupil bez tempomatu a zástěrek...
-> vhml: v práci. Má to tempomat, tak jsem do Brna jel radši s tím 

-> Luky.: kde si splašil Sůbo?
-> Karel.: jo, takže to vyšlo akorát podle plánu
Jsem si právě říkal abych tam na tebe moc nečekal, tak jsem ti radši zapoměl zavolat po sjezdu z dálnice a nechal to až pojedu kolem výstaviště

Jsem si právě říkal abych tam na tebe moc nečekal, tak jsem ti radši zapoměl zavolat po sjezdu z dálnice a nechal to až pojedu kolem výstaviště

-> Luky.: já tam stál asi tak 10 vteřin než jsi dojel, pak jsem viděl vykukovat modrej čumák nějakýho subaru, tak mi bylo jasný kdo to je

-> Karel.: no sešli jsme se tam docela hezky :) Nevím jak dlouho jsi tam čekal, ale já přijel ulicí Gorkého a jel rovnou sem, takže jsem dobloudil až na to jedno jediné volné místo široko daleko
Tak zase někdy

Tak zase někdy

-> Luky.: 

-> Luky.: škoda, že jsme nemohli pokecat, ale spěchal jsem do práce, už takhle jsem byl rád, že jsem se utrhl, tak třeba někdy na sraze
Jinak ještě jednou díky

Jinak ještě jednou díky
-> Tommyk: tak buď rád že jsi nejel, jinak bys na místě setkání telefonoval havlíkovi, abys zjistil, že ještě chrupká doma v pelechu a že jenom, cituji, "hodí kola do auta, natáhne na sebe trenky a přijede"
-> Karel.: nemáš zač, na brněnské straně vše v pohodě a za mě spokojenost

-> Karel.: nemáš zač, na brněnské straně vše v pohodě a za mě spokojenost

Takže předání již proběhlo a vše je v pořádku, tímto moc děkuji Havlíkovi a Luky za předání

-> Tommyk: jasný, dýky

-> Luky.: vole 
-> Karel.: já jen kdyby něco..

-> Karel.: já jen kdyby něco..

-> Tommyk: díky, ale snad to výjde přes Luky

-> Tommyk: nevtírej se
V poho, asi to vyjde

V poho, asi to vyjde

kdyby to nevyšlo, tak se můžu nabídnout já, ale ještě nevím kdy pojedu :D a jedu Louny - Praha - Brno
-> Karel.: v 11 už musím být na místě kam jedu. Můžeme se domluvit cca na půl 11? A kde sraz? Někde zaparkuju (slyšel jsem že je to tam bída s místem) a dám ti vědět kde stojím nebo dáme sraz někde cestou na benzínce?
-> Luky.: ok
-> Luky.: a já mám počítat cca s tou 11 dopoledne jo?

Tak jo, to by šlo. Vymyslim nějaký čas a domluvíme se
To by bylo super

Já ma do konce týdne dovolenou takže sem v berouně, a můžu kola posunout třeba na benzínku OMV co je u dálnice. Abys nemusel dělat extra zajíždku po berouně
-> Luky.: už jsem mu psal, tak se s ním domluvím. No bahno ne, jsou to kola, sand čistý
Obilňák? no super, to je kousek
Tak jak Havlík odepíše dám vědět

No, když by v Plzni, tak bych preferoval už ve středu, ve čtvrtek jedu rovnou (přes Rokycany). Ale můžu ve čtvrtek v Berouně cestou. Jedu do Brna někam na Obilní trh.
A nebude z toho kapat olej nebo bláto, jo? Auto je asi tři hodiny po vyčištění interiéru
A nebude z toho kapat olej nebo bláto, jo? Auto je asi tři hodiny po vyčištění interiéru

-> Luky.: Jenom do Brna? Ke Kroměříži cestu nemáš? 

-> Luky.: po ránu bych to klidně vyzvedl, teda pokud nebude v práci frmol, tak mě šéf pustí, kam jedeš do Brna? Takže bys je vyzvedl v Plzni jo? Musím se zeptat Havlíka jestli by u někoho v Plzni šli nechat,díky 

Ve čtvrtek po ránu jedu Plzeň - Brno a po obědě zpět. V Brně musím být v 11 hodin, takže pokud je možný to vyzvednout po ránu, asi by to šlo.
EDIT: nicméně v Brně to auto bude minimálně hodinu stát někde zaparkovaný, tak bych nerad aby mě někdo vysklil okno do kufru kvůli pár kilům hliníku :)
EDIT: nicméně v Brně to auto bude minimálně hodinu stát někde zaparkovaný, tak bych nerad aby mě někdo vysklil okno do kufru kvůli pár kilům hliníku :)
samozřejmě nějaká odměna by byla

Nepojede někdo z Berouna směr Brno? Potřeboval bych přivést kola, nějak není čas si pro ně zajet
Děkuji