skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Už tu bylo...
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> oppik: Než založíš zase nějaké další téma, tak nejdříve přemýšlej (popř. hledej). Co topic to perla...
tak to můžete někd osmazat tohle téma :-)
-> oppik: myslim že pokud si tě chce někdo přidat, tak si tě tam najde (našel) takže stejně je ti tohle téma k ničemu
Toť muj názor HOWK
Toť muj názor HOWK
-> Michal N 283: tak keď tam máš v priateľoch len takých chudákov čo tam píšu ako by chceli trtkať alebo piť tak sa nečuduj , ja mám len nepatrne viac priateľov ako ty - mám svoje dôvody a teda také problémy som nezažil
ZdeněkH 01.07.11 10:03:58 napsal:
→ oppik: Mně třeba neštve FB jako takový. Štvou mě ti
dementi co to cpou všude
→ oppik: Mně třeba neštve FB jako takový. Štvou mě ti
dementi co to cpou všude

Ja sa tam pozriem na pár minút za deň alebo dva,nikedy aj viac dní,ale ešte som sa tam nič rozumné nedozvedel 90% prihlásených tam rieši také sprostosti,že niekedy si fakt pripadám,ako keby boli z osobitnej školy,lebo tomu aj to písmo a úroveň zmýšľania nasvedčuje.Potom ma ešte vedia vytočiť drísty babeniek,ktorý nebehá po rozume okrem lásky,sexu a všelijakých kktín nič iné,pri tom ,ako ich poznám svojou blbosťou sú tak neprístupné,že o takých veciach môžu fakt len snívať a väčšina z nich ešte pi*u vie o tom,čo to všetko obnáša,preto mi to príde smiešne trápne ,niekedy až úbohé a na zamyslenie.Potom fotky zo všelijakých ožerpárty na autobusových zastávkach a v drevených búdach,čo si zbúchajú v lese a tam sa chodí slopať.A nakoniec sa vedie nenormálna diskusia o tom,kto urobil väčšiu hovadinu,kto sa kde dogrcal a koľko litrov ekrazitu sa vypilo.Toto fakt vedieť nemusím,preto maximálne tak pokecám s pár známymi,čo majú podobné záujmy,vymeníme dáke fotky-dáme LIKE a to je asi všetko.
je nsem chtěl vědět kdo je z vás na FB abych věděl :-) nic víc
-> oppik: Přeber si to jak chceš. Nikoho jmenovitě neurážím, ale já to sem nedal toto téma
-> ZdeněkH: tím myslíš jako mě jo?
-> oppik: Mně třeba neštve FB jako takový. Štvou mě ti dementi co to cpou všude
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kdyby tu bylo to buzer tlačítko líbí tak ti ho za toto dám.
Doprdele s fejsbukem
Doprdele s fejsbukem
-> Matthes, záškodník z TechWebu: další koho štve FB 

-> Pavel P..: tak správně Pavel P. to napsal dobře díky
pochopil to chlapec

-> oppik: ani ne odpůrce, ale taky necpu virt všude, tak nevim proč by se měl všude cpát FB
Doprdele s fejsbukem
oppik 01.07.11 09:12:01 napsal:
kdo z vás je na FB?
já ne.. tak mě nemusíš hledat
kdo z vás je na FB?
já ne.. tak mě nemusíš hledat

-> ZdeněkH: já si z toho nic nedělám
-> OndraKrupi: další odpůrce FB 

strčte si ten facebook někam.....
-> oppik: Ty taky nic si z toho nedělej
-> ZdeněkH: si divnej :-))
co je facebook neznám :-)