skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rapydak
prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 04.06.2011 do 20.07.2011, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> castrol: ať je to kdo je to normální nebude a nebojím se ho označit za kreténa protože toto by normální člověk nevymyslel. takovy chování mě opravdu vytáčí.

-> KARBEC: a pritom to bude nejaky miestni clen co si tu pekne robi srandu a smeje sa na nas 

Vzpamatuj se magore ty tvoje hovadiny se nedají číst nevím co si tím chceš dokázat ale věř že jsi zatím dokázal jenom udělat ze sebe debila.
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/8301_2011-07-20_ 11-59-24_76.jpg
A toto má být co jako nějaký Rapid shnilý na ohrabky dej si majzla aby ti někdo nedal flastra za používání log u takovyho střepu - sice je to právně úplně v cajku nevydáváš je za svoje to nic ale já mít logo firmy u takové vrany tak ti asi něco hodím na hlavu protože toto je jenom na ostudu.
skoda-virt.cz/cz/.../8301 -rapydakovo-raprd

img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/8301_2011-07-20_ 11-59-24_76.jpg
A toto má být co jako nějaký Rapid shnilý na ohrabky dej si majzla aby ti někdo nedal flastra za používání log u takovyho střepu - sice je to právně úplně v cajku nevydáváš je za svoje to nic ale já mít logo firmy u takové vrany tak ti asi něco hodím na hlavu protože toto je jenom na ostudu.

skoda-virt.cz/cz/.../8301 -rapydakovo-raprd
-> afro100: tak to uz je fakt v pici
-> MOLSO: nerobi, proste maju v piči na lehatku
-> Jumbo: dyslexia musi byt straaasne rozsirena ked tolke percento clenou nou trpí ... aj ked toto mi pride ze to robi naschval
-> U-Geen: Pokud ho objevíš Ty, tak dáme ty pivka spolu napůl :-))
A jestli ne tak bych Tě stejně rád pozval, když to budu mít letos skoro jako "domácí".
A jestli ne tak bych Tě stejně rád pozval, když to budu mít letos skoro jako "domácí".
-> Hurdis: 4x IP a pokazdy tak trochu anonymni :)
Jinak bych snad vypsal odměnu za dopadení pachatele. :-))
Možné je sice všechno, ale hranice bývají obvykle nižší a osoba podobného vzoru nikdy nevydrží v neagresivním módu.
Viděl jsem kartu po založení a první stranu příspěvků, zbylých deset až včera a od prvních komentářů o Láďovi J. a údajně německé proxy prostě nevěřím.
Vypisuji odměnu balení 10
předaných na srazu stránek, popř. vypitých na zdraví Rapydaka pokud se mýlím a skutečně existuje. 
Možné je sice všechno, ale hranice bývají obvykle nižší a osoba podobného vzoru nikdy nevydrží v neagresivním módu.
Viděl jsem kartu po založení a první stranu příspěvků, zbylých deset až včera a od prvních komentářů o Láďovi J. a údajně německé proxy prostě nevěřím.
Vypisuji odměnu balení 10

-> Eidy: Pravda, používám několik prohlížečů (jak kde a na co) a u chrome od nějaké verze (?) jsem nejdřív obdivoval Evžena, jak doplnil na virt kontrolu pravopisu. :-))
-> Eidy: to by chtělo vyvěsit tady na virtu ale podle mě jim to je jedno jak pišou.. tohodle se virt prostě nezbaví 

-> Qwak: Stačí používat Chrome. Ten ti podtrhuje nespisovná slova v příspěvku.
-> Jumbo: že se v tom vyzná a udělá hezká auto ? když mu příjde jako sportovní uprava střešní okínko?
navíc mě dostává ten rapid jako za 45 000 tohle? to si nemuže koupit někdo kdo tomu rozumí, jen jestli nekecá..
a ten pravopis mě dokonale vytáčí, chápu že někdy se hrubka stane ale tohle ? to je moc..
a není tu jedinej, třeba ten fifa s tou muscleratokárou" taky umí napsat zvěrstva
nešlo by udělat tady na virtu neco jako ve wordu??? aby se to opravovalo samo?

a ten pravopis mě dokonale vytáčí, chápu že někdy se hrubka stane ale tohle ? to je moc..

-> itchy: ale dedo kovac je z okresu vekys skrtis, ak je z juznej strany cesty, tak je jeho slovencina na tamojsie pomery velmi dobra 

-> Jumbo: Muzes zacit treba ty
Jinak tema dyslexie viz vlakno Admin...

-> minno: to neeee toto to neee DEDO KOVAC a RAPER DAK, kolko tipujete ze to potrva DEDOvi nez mu to dojde 

minno 07.06.11 17:35:36 napsal:
aha, dvaja kamaráti sa tu stretli
skoda-virt.cz/cz/.../6699 -jardo-skoda-136?gotopost= 2...tak to sa teprve rozbehne
aha, dvaja kamaráti sa tu stretli

skoda-virt.cz/cz/.../6699 -jardo-skoda-136?gotopost= 2...tak to sa teprve rozbehne

Každý nemůže být bezchybný. Uznávám, že chyb dělá opravdu šíleně moc, ale pokud je to jen člověk trpící dyslexií, je všechno možné. Taky mám jednoho známého a ten ty chyby prostě nevidí. Spíš byste mu mohli zkusit poradit, než do něj jenom rýpat. Očividně taky něco zná, třeba půjde trochu do sebe a za chvíli bude mít pěkné auto...
Na druhou stranu pokud to někdo dělá schválně, tak by zasloužil trest.
Na druhou stranu pokud to někdo dělá schválně, tak by zasloužil trest.
Trvá to už moc dlouho...kdo to je ? :D
Tohle už je fakt moc: skoda-virt.cz/cz/.../4658
-zed-ii-zavodacek
Už toho vola někdo blokněte, zabanánujte, nebo tak něco. Na to se už nedá koukat.
PS: taky jsem vždycky chtěl rejsinkrapida
PS: taky jsem vždycky chtěl rejsinkrapida

-> su.tech 04.06.11 15:41:41: tolko chyb som ešte nikdy nemal

-> Syny: Připojuje se přes nějakou proxy z Německa, tak už jenom to něco značí
-> Syny: jaj....tak toto som nevedel
-> castrol: To by tu musel byt nejaky porovnavac ip adres, kterej by po zadani ip vyprdnul kdo vsecko ji ma... Takhle to je jen o nahode narazit na to kdo vsecko ji ma... Leda admin.
treba zistit podla id 

Komentoval jsem to už u auta... Zajímalo by mě čí je to JOKE... :-)
-> su.tech 04.06.11 15:41:41: cervene more 

-> Jura_Favorit: Psal, jsem že všechno jsem neřešil... tohle bych i přešel...
je to běžné v hovorové řeči v čechách. Mě spíš zaujalo, že nenapsal žádnou hrubku ve slově PIČOVINY.

su.tech 04.06.11 15:41:41 napsal:
ale líbí se mi, že
rapydakNEPISTE ME SEM PICOVINY PROSIM !!! Jsi
napsal správně…
Jen je škoda, že 3. pád - > komu, čemu -> mi, mně ...
ale líbí se mi, že
rapydakNEPISTE ME SEM PICOVINY PROSIM !!! Jsi
napsal správně…

Jen je škoda, že 3. pád - > komu, čemu -> mi, mně ...
-> rapydak: Nejsem bůhví jaký Češtinář... neřešil jsem vše z pravidel českého pravopisu, jen to co mě fakt praštilo do očí... mrkni na to a popřemýšlej proč si mnozí můžou myslet, že je to jen špatný vtip...
případně zkus www.pravidla.cz/
ale líbí se mi, že
rapydakNEPISTE ME SEM PICOVINY PROSIM !!! Jsi napsal správně...

případně zkus www.pravidla.cz/
ale líbí se mi, že
rapydakNEPISTE ME SEM PICOVINY PROSIM !!! Jsi napsal správně...