-> Karel.: ubožák je tady jeden jedinej a je to ňejakej Karel připadá ti normální nadávat cizím lidem do debilů kdyš je vidíš poprví a nemšáš stím nic společního? se pak nediv že sem ti napsal že si nechťenej jak ty na mňe tak já na tebe a jestly ťe to vzalo jenom dobře třeba začnež použývat to na krku. ale jinak ti uďelám radost ubožáku fakt tadyk končým s takovím idiotem na jednéch stránkách nebudu.
-> varburk: myslím, že nejlíp uděláš když se sebereš a odejdeš z tohohle fora. A brát si do huby něčí rodiče je ubohost a dáváš tím najevo jakej jseš ubožák.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : přirovnávej si co chceš k čomu chceš mňe to uráží a já sem mu nic neuďelál, hotové. kdyby tobje ňekdo keho vidíš poprví řekl že si debil tak mu taky poďekuješ a ješťe si zatleskáš na internetoví encikllopediji? ťeško spíš ho pošleš doprdele tak si tady ďelej ramena do zrcadla a ne na mňa já sa ťa neleknu a ňejakej virt je mňe ukredení za hodinu pudu podojit dám si cigárko a nevim o vás chytráci.
-> varburk: Říct o někom, že je debil, není to samé jako to co jsi tu vyplodil ty. Debil je spisovné slovo, tak si najdi jeho význam, abys pochopil, co tím Karel myslel. Pro zjednodušení: cs.wiktionary.org/wiki/de
bil
To co Karel napsal bych přirovnal k tomu, když někdo napíše "Zbláznil ses?".
-> Petrson: tož s tým bych aj súhlasil ale to přeca nedáva jakémusi temu Karlovy pravomoce aby mňa nadával do debilů. šak já sem se énem bránil to musí viďeť každý!
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já sa sprosťe vyjadřuju k druhím ja a kdo mi tady napsal že su debil? Karel. teho človjeka vidím poprví v živoťe a začne mi tadyk nadávat tož kde to sme? to si mám všecko nechať líbiť a ešťe mu poďekovať nebo co?
pišu jak pišu, pišu jak umim. zas umim jiny vjeci ruku na srce kdo z vás umý podojit kozu uďelat sýr atd.? každej umýme ňeco jinýho. chťél sem sa pochlubiť svojů škodovků nemožu smazali ste mi ju chťel sem poznať lidi se škodovků z tadyma a taky nemožu chcete mňa smazať úplne za to že ňejakí Karel řekl že su debil a já se ani nemožu brániť.
co ten karel bude mňeť z tých nadávek? šak než mňa začal nadávať byl klid a to musí viďeť každý.
Chlape, taky umím touto řečí mluvit i psát. Ovšem tady se to jaksi nehodí. Nehledě na to, že to neumíš správně ani valašským nářečím. Tak nám nedělej ostudu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To nevím. IP vidím, ale nemám jí jak porovnat, jestli se tu vyskytuje i u někoho jiného, pokud tu druhou registraci neznám. Spíš to vypadá, že si tu opět někdo dělá pozadí.
-> Karel.: Za to, že píše jak Tatar, se ban nedává (to by tu ostatně moc lidí nezůstalo). Že neumí ani opsat název z svého "vozidla", je ovšem už hodně na pováženou. Ale Za jinou činnost, kterou tady vykazuje, by si ho asi zasloužil.
nelepši bi asi byl vsetin ale da sa aj rožnov meziřiči visovice ale jezdim aj jižni luhačovice uherske mňesto stare bzenec aj taky muše byt jak chcete ne ale tak to valašsko prosťe
ahoj klucy chcu se zeptat je tadyk vic lidi z kotaru ze Vsetina a okolý? mohly by sme se ňekty potkat a zajit na kafu pohovořit a tak ne co vi na to uš se těšim na vas.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod: