Nebojte není to Apríl...
Určitě se všichni ptáte proč jsem smazal karty auta? Vzhledem k tomu, že tu máme dva tábory, tak to rozdělíme a každý si to může přebrat po svém což stejně děláte:
Pro rejpaly a Ty co mě dali hlas v anketě: Ano smazal jsem auto, protože mám uražené ego. Ano smazal jsem ho, protože mě SZ o tom abych auto vrátil zpět dělali moc dobře, hlavně při příchod do práce jsem se nad nima ukájel blahem jen škoda, že každou chvíli sem do krámu někdo leze. Ano smazal jsem auto, protože jsem rozmazlenej fracek co mu sebrali bábovičku. Ano porušil jsem to co jsem tady psal a to, že mě nikdo nestojí za to, abych tady smazal auto. Ano nejsem zásadový. Ano smazání auto bylo teatrální gesto. Ano je to komedie. Nevím jestli jsme na něco nezapoměl, ale ono je to u téhle skupiny stejně jedno, cokoliv napíšu, tak to převrátí a nebo si na tom něco najdou...
Pro ostatní: Předem se omlouvám, že jsem smazal auta a přestal reagovat na většinu SZ s tím, že jsem max. poslal odkaz na dané téma. Neměl jsem čas každému vysvětlovat co, jak, proč. Částečná odpověď proč jsem smazal auto je zde:
skoda-virt.cz/cz/.../1297
12-wtf Přiznávám, že jsem si trochu do spolku citroenářů rejpnul slovy, že ta Vette je konečně auto po dlouhé záplavě tech hnusných francouzů, ale po tom co se zde ve fóru začala určitá značka objevovala v každém druhém tématu a jak je škodovka na ho*no jsem se rozhodnul s tím něco dělat. Moje vize byla tím vyvolat diskuzi na toto téma a chtěl jsem bojovat za "lepší" virt, aby to byla stránka o tom co má většina z nás ráda a to o škodovkách řady 742 a starší a ne aby z toho byl chat (krásné výstižné slovo co jsem si dovolil okopírovat od admina) o nějaké jiné značce a na škodovky se tady plivalo. To ať si zkouší na jiných webech a když pořád tvrdí, že weby o citroenech jsou mrtvé, tak ať to oživí tam a chat, vychvalování a ukazování fotek spotřebních paštik ať aplikují tam. Tady na to není nikdo zvědavý, to je jak kdyby na webu o iPhonu začali chválit htc apod.
Závěr: Bohužel myšlenku na "lepší" virt, kde se ráno přihlásím a budu mít místo 130 - 150 nečtených jen 20 - 30 věcných témat o škodovkách jsem měl a mám asi jen já sám osobně. Většině vyhovuje krafání o ničem, stovky témat o ničem a když se objeví zajímavé téma na diskuzi třeba o MTX 160RS, tak zůstane absolutně bez odpovědi... To o něčem svědčí... Pánové tohle neřeší volba zruš nečtené, protože tím si člověk smaže i to zajímavé téma pro které sem přišel... Bohužel bojovat proti většině se nedá a Don Quijota de la Manchu ze sebe dělat nebudu, za to mě to fakt nestojí... Můžete na toto klidně diskutovat, ale už beze mě, já to zkusil, ale jak vidím je to marný boj.
P.S. Auta jsem nesmazal bylo to jen dočasné zneviditelnění (děkuji jako vždy adminovi), stojím si za svým, že bych to nikdy ze svého rozhodnutí navíc kvůli někomu jinému neudělal byť tady zas pak budou tvrdit, že jsem smazání slíbil a zbaběle nedodržel a nebo to vydržel jen pár dní, ale mě je to fuk...