skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
To Zeke
prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 20.03.2010 do 08.08.2011, založil/a škodík - zrušená registrace
-> Vojta P.: černá kostka GLS cca 81-83, ty jsem měl zadní nový
-> Vojta P.: jooo uz vim, ty jsem ani nikdy nemel :)
Taky tady je jen na okraj jak to vypadá 

-> doly120: ok

ty v zeleném ,,kolečku,, 

-> GRED-Činpokomon :D:
Však já vím, jen tehdá, když jsem to slíbil sběrateli Formanů, jsem netušil, že to sbíráš taky.
Však já vím, jen tehdá, když jsem to slíbil sběrateli Formanů, jsem netušil, že to sbíráš taky.
-> 1560: zbírám no,se koukni do zběratelskejch úchylek

-> GRED-Činpokomon :D:
No já mám navíc jen ty, co jsem už někdy kolem Vánoc slíbil Zekemu, netušil jsem, že sbíráš taky :-) A není to zadarmo, je to výměnou za jiný zboží :)
Jojo, na Aukru. Chtěl jsem hlavně tu hliníkovou UOA, jinak bych za to ty peníze nedával.
No já mám navíc jen ty, co jsem už někdy kolem Vánoc slíbil Zekemu, netušil jsem, že sbíráš taky :-) A není to zadarmo, je to výměnou za jiný zboží :)
Jojo, na Aukru. Chtěl jsem hlavně tu hliníkovou UOA, jinak bych za to ty peníze nedával.
-> 1560: jinak už vidim kdo koupil ty 3 na aukru

pff,a mě nikdo žádný spz zadarmo nenabídne?

-> Zeke-ten šestý:
Tak příští týden se to pokusím poslat.
Tak příští týden se to pokusím poslat.
-> 1560: ale jo :) dik
-> 1560: hele to je od nas 

Hle tak mi došel poslední kousek, akorát ho někdo, zřejmě kvůli renovaci, natřel na bílo a už nenatřel na černo... Tak nevím, chceš nebo ne?
-> Zeke-ten šestý: tak jak je to s tim baličkem co ke mě jde už od vánoc? . . . to sou jenom sliby sliby a hovno hovno....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: :D .D dobre ja, ale ty miny obcas proste nejdou videt, to nekam bezim bum nebezim :D
-> Zeke-ten šestý: Jo hele ziskal si cenu univerzalni vojak... uplne dole
execute.gameme.com/
A ja mam cenu za ty slamy jak si na ne nabihal...

A ja mam cenu za ty slamy jak si na ne nabihal...

prej kamarádi... kurvy to sou 

-> VeTeV:

-> petr s: tam nenapsal ze se v tom zahonu hrabal ve tri rano nalitej jak dan - to slunce byl jeho tatik s baterkou, co ho lovil ze zahonu
Holt flaska rumu to je previt 

-> petr s: houby marťani.... to má z toho chlastu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Martani
-> Zeke-ten šestý: Tyjo dneska jsem se hrabal v zahonu s jahodama a jak jsem vstal a sel do garaze, tak se mi taky motala hlava a pred ocima takove dva zarici objekty... Ale venku bylo slunce a vevnitr tma no.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to s otaznickama je asi vypreparovanej zamek z uzaveru nadrze na facko :) a ten pneumeric nedam :p
-> Vojťas: A povedlo se
P.S. Koukej,když nebudu počítat tvoje sou tam tuším hned 4

P.S. Koukej,když nebudu počítat tvoje sou tam tuším hned 4
-> doly120: asi aby mu udelal ostudu

V pravo nahoře je kolonka hledej,kdyby si tam napsal ,,TO ZEKE,, tak by ti to našlo už jeho téma... Nic důležitého si sem nenapsal,nevidím důvod proč zakládat nové téma,a už vůbec ne,když máš jeho icq
-> Formánek: proč by měl?
na taketo veci existuju aj sukromne spravy 

tak přijedeš?