ty dilinko pod si to rozdat s Audi RS6 Avant MTM aby som ti este porovnal parametre takze tvoja fabia RS a potom audi RS6 MTM :
hmotnost - 1320 kg audi RS6 avant MTM - 2060 kg ano je to velky rozdiel ale i tak pozeraj dalej
pocet valcov - 4 v rade napriec audi - 10 do V pozdlzne
priprava paliva - vznetovy motor s priamim vstrekovanim audi - zazihovy s priamim vstrekovanim
preplnanie - 1 turbo s variabilnymi lopatkami audi - dve turba
objem - 1896 ccm audi - 5204 ccm
pohanana naprava - predna audi 4x4 s rozdelenim krutiaceho momentu vpredu 40:60 vzadu
prevodovka - manualna 6stupnova audi - tiptronic 6 stupnovy
krutiaci moment - 310 n.m pri 1900 ot.min. - audi 850 n.m pri 1500 uz
vykon - 96kw/130k ty tvrdis ze mas 200 okej audi - 560kw/702k
max. rychlost - 204 km/h nevem jak ty.. audi 350 km/h+
zrychlenie (a tu zacina zabava) fabia ma 9.6 s audi 3.9s
tak a teraz mi povec kde by si chcel dat dole tuto audinu ???
Audi RS6 Avant MTM bych řekl že je technologicky na úrovni Fabie RS, akorát že předražená a jezdí v nich samí soc. dem. politici a jiní vrazi a zloději. Z toho by se měla platit nějaká zvláštní daň, protože poctivej člověk si to nikdy nekoupí.
Ale zpět k věci - proč bych si kupoval takovou machrkáru, když Fabie RS pojede to samý, akorát se kolem toho nedělá takovej humbuk. Po kvalitním čiptuningu nevěřím že by tahle audina Fabii RS ometla, v zatáčce už vůbec ne, protože Fabie pěkně drží, protože je lehká a setrvačně nepůjde ze zatáčky. Tuhle Audi RS6 jsem na fotkách viděl, má minimum odkládacích ploch v interiéru...to bych musel být fakt blázen, abych do toho šel. Navíc se dělají hlavně černý, ty nejsou v noci vůbec vidět, ještě by do mě někdo v noci nabořil protože by mě neviděl, a musel bych pak uznat že jsem nehodu zavinil já, protože třeba takovou žlutou Fabii každý vidí.