Ale neviem kedy to mohla ta tvoja od mojej chitit... teda si v tedy raz v meste, to malo ale dlhu inkubacnu dobu...
No ale co s tym mas??? co to rrobi alebo skor nerobi???
Ale neviem kedy to mohla ta tvoja od mojej chitit... teda si v tedy raz v meste, to malo ale dlhu inkubacnu dobu...
No ale co s tym mas??? co to rrobi alebo skor nerobi???

nech to od vas nechyti 

Ale mozme sa stretnut aj tak uz konecne pri dakej kofce 

Inak nemas znamych tam hore? potrebujem potom ak to pomenim dast tak ak sa da vybavit

mozes prist poskusat a polaborovat...
xixi ako bey ocko sa to da nastavit aj bez neho... ale s nim to nastavis uplne krasne 

ale mozem ti blikat so ziarovkou
Ja najprv skusim pozret mojho dedka elektrikara len aby bolo sucho ked budem mat volno
A ak nepomoze tak mozme skusit
DIKI zatial.
a ufidime ;)

Kable aj s vekom rozdelovaca som skusal menit zo skodovky ktora na nich pred tym pol minuty nastartovala na prvu suspu, zapalovanie bolo zle nastavene a robilo to aj tak dal som ho ukazkovo nastavit a roi to aj tak, absolutne ziadna zmena, filter mam seriu (zatial) a co sa este moze v rozdelovaci posrat okrem kontaktov a kondiku??? sak tam uz nic ine ako kopa kovu neni!!! a hocikedy aj ked je motor teply aj studeny ale hlavne je sucho nastartuje ako hodinky! A co fcul

noo lebo aj mne sa stalo ze som nemohol nastartovat lebo som stal na kopci mnoo a mal som malo benzinu a ten smradik stiekol tak ze ho nevedel potiahnut 

to ze by to bolo znizenim predku je blbost ako mraky
v akom stave mas zapalovacie kable ? a ako mas nastavene zapalovanie na kolko stupnov... aky mas vzduchovy filtras (seriu) ? moze to byt chyba aj rozdelovaci alebo v jeho viku... dalej mam otazku ked mas teply zaparkujes auto a cca po 2-3h dazda chces niekam odist nastartujes ? a otazka musi prsat alebo staci vlhko ?
Po tom co som do nej investoval casu a penez mi to kyksuje na takejto kravine!!!