) Ale vcera sem na 3ku jel 110km/h (realne 100km/h). Ty vole a to byl rachot

) Ale vcera sem na 3ku jel 110km/h (realne 100km/h). Ty vole a to byl rachot

no comment

*3* *3* *3*

.

a jkpa ji tam narval?

alebo ked ma 500ot/min ale otačkomer ukazuje 4000ot/min
.Inak neni šanca, nech si nastavi otačkomer vnutri je na to taky trimer

Ty vole ja tam mel jednou jedinkrat 5750ot a to byl takovej rachot ze sem myslel ze pude motor do sracek... Tak mi netvrd (a nam tady vsem) ze si tam mel jeste olitr vic!!! Jinak to ze davas baca je uplnej picus!!! Tohle muze rict opravdu jen nekdo po 20ti hodinach v autoskole... Je pravda ze ja taky jezdil 2 mesice pred papirama, ale urcite ne v nakym ormalnim provozu... Jen tak okolo baraku a maximalne tak 1 km okruh... A kdyzby te chytli bez papiru tak si jeste chvilku nezaridis... A nedej boze kdyzby te tam vbehlo naky dite! To by sis sel kamarade sednout... Takze to radsi vydrz a pak si to vychutnej se vsi vsudy... Jinak nespolihej na to ze po 20ti hodinach umis ridit, to nemuzu rict ani ja kterej ma ridicak teprv 2 roky... A to uz sem par krizovek mel a nikdy se nevysekal... Nepokousej osud... Tot vse z me filosoficke uvahy

A to nemel ani tech dvacet hodin
no a kdyz se tohle dvacet hodin natrenuje, tak vysledek muze bejt jeste lepsi ! :-)
asi sem nechodil do tý správný auto školy :-)

Vyřešené to tu asi moc lidí nemá, protože náklady a práce na úpravu se nedají porovnat s doženým výsledkem. A když ti řeknu, že peníze, co bys dal do filtru dej radějc do menší GO, a za zbytek si kup benzín, a budeš na tom líp, tak nevím, jestli dáš přednost tomuhle nebo nápisu na krabičce s filtrem "+5kW" 

a tech 6800 sem tocil uz asi 2x na letisti u litomeric.. taq klid..

ked chces zvisit pritlak tak si namontuj kridlo najlepsie zo stahovavich vtakov (kcka lastovicka bocian atd)

nějak jsem ten dotaz nepobral

A vesele točíš škodovku do 6800 

.. yo a diky za příspěVky