to ma ucel aj v beznej prevadzke
. ak sa teda date dokopy daj mi vediet, staci sprava, potom ta skontaktujem. zatial dik
skoda.virt.cz
odkaz
to ma ucel aj v beznej prevadzke
. ak sa teda date dokopy daj mi vediet, staci sprava, potom ta skontaktujem. zatial dik

kedy mate skuskove, uz som pomali 5 rokof mimo tag nemam prehlad

btw, 4 piestove brzdy uz ste sxopny dodat?

vies, povodne som to planoval, ale ako sa rodila predstava v hlave, tag mi to tam nejako nepasovalo, teda na to co cem robit. inac by som to tam kludne dal
ja len som xcel troxa poznat nazor na tento typ upravy, ale uz mi bolo blbo ze kazdy ma v ustax len tuzing, len preto som dal to foto. vravim, ja kludny som, pohoda, len mi je smutno ze vtom kazdy vidi tuzing. no holt, co uz...

este nex mi njekto ukaze ako by to vyzeralo na shade 

ale to by bolo asi dost divne...

. Ale uz tam dlho nebola, iba som ju tak vide, ked som isiel zo skoly ale nemal som fotak
ale urcite ak tam este bude ju odfotim

Navíc tohle křídlo má na Škodovce pramalý význam, pokud teda nechceš zprznit vzhled auta. Pokud by mělo být funkční, tak by muselo být nad úrovní střechy, protože jinak tam kde je působí vztlak. Ještě víc mě pobaví křídlo na 5dvéřovém autě v úrovni spodku okna - podívej se třeba na Fabii WRC, kde až musí být (myšleno vysoko) aby plnilo svůj účel...

no mas pravdu ze ide o nazor toho kto si to tam da, no neviem, mne to tam nejak pasuje kua, myslim to kridlo, ale furt nevjem

ne ale tak je to o nazoru toho kdo si to tam da ja osobne bych to tomu autu neudel dat tam takovouhle lopatu