docela sem ho chapal

ale většinou za to může -> VeTëV !

A pokud jo tak by to bylo samý mečování a leštění
Spíš bych chtěl vidět to Jiříkovo video pokud ho někam umístí...

A pak tu ručičku za rohem, to je taky gut videjo, hlavně ten muj xicht na konci. Má cca minutu, s tím, že je zabíráno od cca 70 - 80ti v kopečku plynule za roh tacháče a na konci videja, je asi 15 - 20 sec. dojezd na neutrál.

Jinak fyzický násilí na řidiče je samozřejmost

Jina pohadka, je pruser zvanej "zakomplexovanej ceskej ridic" - aneb "kdyz ja jsem strevo a nedokazu/bojim se predjet, tak ani ty!". Zrovna dneska po ceste do prace jsem musel resit dve priblbla, pro ktery je predstava, ze je predjizdi "stara stodvaca" nocni murou a nebejt favomoturku....
i když King teďka brázdí naše luhy a háje s fáčkem. Možná je chyba ve mě že předjíždím málo riskantně anebo radši vůbec 

Kámoš nedávno se 105kou chtěl předjet 100ku a v ní nějakej děda to sešlápl a nás asi neviděl. Tak jsme to museli vzdát a strach tam docela byl protože se tam vyřítilo auto v protisměru 

Navic kompletni odpojeni zapalovani pro vsechny ctyri valce ti z autem pekne zacvici a co to udela pri nejakym krizovejsim predjizdeni netreba popisovat. Staci, jak se zachova felda pri zasahu omezovace a to prestava palit tusim jenom jeden valec - ne diky, nemusim. Indikaci dosazeni max. otace - beru, ale vypinat zapalko......