No jasny
Bylo mi to tu porazeno a ja sem na to prase dost velky, takze sem to zkusil a sladky to do vymeny oleje nebylo, pak jo a motor je ok... Takze je to nespolehlive a zbytecne to plasi (dle meho nazoru)
skoda.virt.cz
odkaz
No jasny
Bylo mi to tu porazeno a ja sem na to prase dost velky, takze sem to zkusil a sladky to do vymeny oleje nebylo, pak jo a motor je ok... Takze je to nespolehlive a zbytecne to plasi (dle meho nazoru)

Pokazdy kdyz tam vidim tek sajrajt na tom vicku tak na nej dostanu takovou chut, ze ho musim celej olizat!
Jezisi, jeste ze nejsem jedinej takovej prasak co to lize

Uz sem plasil ze je neco s hlavou a najeddnou kdyz uz je nad nulou to je pryc... Sladky to zaclo bej az po vymene oleje za jiny... TAkze uz to vubec neresim! Kourit by se z toho nemelo - pokud jo nejspis je starej olej... No moje odvetrani klikovky je jako fen - ale co bych chtel po 24let starym motoru... Komprese je cca 0,85... coz je nic moc, ale jede to... A menit kvuli tomu krouzky, delat vybrus motoru a delat hlavu a ventili fakt nebudu...

dycky to pekne kourilo a vsichni mysleli, ze varim, ale ten hnus na vicku se mi nedelal

. Ten vodo-olejo humus se tam ale objevuje pořád
. Další věc jsou dost špatný studený starty 

. Nejsu žádnej motorář tak se možná pídím po blbostech 

. Těsnění pod hlavou je tejden starý-nově koupený. Jinak je to motor 742.136