skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
uzovka na vyvoz?
Jedna zajímavá úprava holandskýho dovozce ENGLEBERT. Škoda 105S/120LS Zajímavý že to dělal jen na tyto dvě výbavy. LS bych ještě pochopil, ale na eSku
Nemněl by někdo více informací, o týhle úpravě?

-> lokaj 01.09.11 23:13:49: Na zadním čele nápis Skoda bez háčku na Š, potah střechy, stěrače a nápis na zadní kapotě 130LSE napovídá dovozu z Anglie, A hněď kamenná se začala dělat až na modelu 88, takže asi vyrobeno od srpna 87.
-> lokaj 01.09.11 23:13:49: tohle auto jsem videl už několikrát, je primo ze ZR, a několikrát jsem stál přímo u něj, je to jasná anglie.
-> lokaj: ..ta modrá,pokud s tim nikdo nehrabal,tak bych to bral jako poslední oužu 83´ z největšího vejškrabu dílů,co zbyly..to čelo mi moc nevoní,ale kdo ví..
E: beru zpět,má to eM lemy,takže dobová předělávka,možná nová kastle kdysi,možná bastl..
LSE typico GB..
E: beru zpět,má to eM lemy,takže dobová předělávka,možná nová kastle kdysi,možná bastl..
LSE typico GB..
-> Risan 22.08.11 21:47:37: ..je to spešl poklička tažená z alu vyloženě na tento typ plecháčů...starší provedení (100/110R) s praporkama,na 742 už se slepičkou..
Vidíš ty jo, to sem si ani tady ani u auta nevšiml, ale přišlo mi to takový nějaký moc západní:-)přesně jak ta Škoda žlutá ze strany 2
-> lokaj: to eMko vypadá na navrácenýho anglána, má to pravácká stěrače
Š 120 L, blankytná modř.Hranaté světlomety,plastové jednodílůné nárazníky, eMkové zadní čelo.. Co tomůže být za rok?
Ahoj dokázal by někdo identifikovat tyto dvě auta? Například modelový rok, označení atd?
tato je Š 130 LSE. Má původní polepy,autorádio, trošku jiné ty ipury na dveřích nebo jak se tomu říká(vzor,materiál) a pěkný liťáky. Podle SPZky dovežena zpět tak v roce 1994/1995.Ale odkud?
tato je Š 130 LSE. Má původní polepy,autorádio, trošku jiné ty ipury na dveřích nebo jak se tomu říká(vzor,materiál) a pěkný liťáky. Podle SPZky dovežena zpět tak v roce 1994/1995.Ale odkud?
-> Enggik: Díky.
-> lokaj: Jak píše -> Karlos (WIO46): ,,domácí Lego ;-)
-> Risan: řekl bych že jen toho ,,belgičana", v kombinaci s jiným jsem tu pokličku ještě neviděl. On ten ,,belgičan" má dost velkou středovou díru.
-> Risan: řekl bych že jen toho ,,belgičana", v kombinaci s jiným jsem tu pokličku ještě neviděl. On ten ,,belgičan" má dost velkou středovou díru.
-> Enggik 23.07.11 22:02:12: Měl bych dotaz na tu krytku středové díry ráfku na "belgickém" plecháči - to je záležitost běžnější nebo jen čistě tohoto ráfku?
-> lokaj: Někdo si holt skládal. Moje minulá škodovka byla taky stavebnice z několika aut. Škodovka je prostě lego technic pro pokročilé, takže bych v každé škodovce nehledal raritu a tázal se, zda-li je to originál.
-> lokaj: 105 - 120 Standart budíky.
-> lokaj: to nejsou stovkový ale 105tkový budíky ne?
Já se jne chci zeptat, jestli existuje tento model.Užovka s oválnými světlomety,wMkové,ale asi již měněné čelo,vzadu nápis 105 L,ale budíky ze Š 100 a podobně..
-> Enggik: pjjjekný!
A něco pro luštitele
-data platná k březnu 1982

-data platná k březnu 1982
tady je máte všechny hezky po hromadě

-> samadi: jojo,to by stálo za hřích...
-> myschaak AZNP K.Hora: kebyze mi niekto da kontakt, od koho tie data v Skoda a.s. vymahat, tak by som to mohol skusit nejako. Za pokus nic nedam.
-> samadi: jo,fajn by to bylo ale je to asi nezjistitelný:///
námět na diplomovou práci 

-> myschaak AZNP K.Hora: ano iste... niekde tie udaje su (alebo boli a uz nie su)... bolo by dobre vediet kolko bolo GLS celkovo v AZNP a potom 1verzia s nerez maskou, 2verzia (tzv. fejslift :)) s plast maskou. No a na zaver kolko ks v ktorom zavode. A este by bolo zaujimave vediet kolko slo na export a kolko skoncilo oficialne na vrakaci.
Musim este dodat, ze zistit tieto udaje mi pripada ako pocin na urovni celozivotneho diela. :)
Musim este dodat, ze zistit tieto udaje mi pripada ako pocin na urovni celozivotneho diela. :)
-> myschaak AZNP K.Hora: Držím palce při pátrání

-> samadi: ještě tak zjistit kolik jïch bylo vyrobenejch s nerez maskou celkem....kvasiny + vrchlabí....
-> myschaak AZNP K.Hora: tak teraz som nasiel "prehlad produkcie z Kvasin"
Rok výroby: 1978 - 1983
Celkem vyr.kusů: 5 849
Rok výroby: 1978 - 1983
Celkem vyr.kusů: 5 849
-> myschaak AZNP K.Hora: napodobne... asi tak 4 som videl... okrem tej nasej (vsetko ale model ineho roku)... potom je ich este par tuna na virte (vratane tej tvojej)...
inak nevies nahodou kolko uzoviek GLS bolo vyrobenych v Kvasinach dohromady?... to by bol tiez zaujimavy udaj...
inak nevies nahodou kolko uzoviek GLS bolo vyrobenych v Kvasinach dohromady?... to by bol tiez zaujimavy udaj...
-> samadi: jo,to by mě taky zajímalo....jestli jsem viděl dohromady tři něbo čtyři,víc ne
-> myschaak AZNP K.Hora: mozno by bolo zaujimave zistit kolko aut v tejto farbe bolo vyrobenych, ci to islo aj na vyvoz, ci to bolo len z produkcie Kvasin atd...
Sam som zvedavy kolko aut v tom lakovani este existuje. Myslim, ze vela ich nebude.
Sam som zvedavy kolko aut v tom lakovani este existuje. Myslim, ze vela ich nebude.
-> Pavel P..: 

-> samadi: a tahle barva začla už na erkách,prroto se podle mě objevila na prvních glskách,protože v tu dobu byly v kvasinách gls i erka
-> myschaak AZNP K.Hora: este dodam k tej farbe: odtien 6142 - slunecni zlut vyrobca pouzival od 10/1979 do 7/1980 a potom od 8/1980 do 07/1981 u sedanov iba na karoserie v stupni vybavy GLS. V prevedeni karoserie cupe pre typ Garde sa tato farba pouzivala v rokoch 1983 a 1984.Tento odtien farby s najvacsou pravdepodobnostou nebol za priplatok, avsak podla udajov vyrobcu sa ukazuje, ze by to mohla byt farba zo "specialnej ponuky", alebo take cosi. V TP by malo byt zaznamenane v kolonke "4/d)farba" cislo "6142".
-> lokaj: vrchlabský mám čtyřmístný.../4147 a kvasiňácký mám pětimístný.../50779
Tak cislo mam,ale v cem by to melo byt jine?Ale je z Kvasin.
-> lokaj: tak dělaly se v kvasinách a druhou mám z vrchlabí....záleží jaký máš číslo kastle-to druhý...a taky mám štítek kvasiny v kufru malej...asi fakt sestry

Jo,jo úplně stejná jako je tady ta na té fotce,jen má hranatý chromovaný mlhovky skoro u sebe mezi gumama pod nárazníkem a je po kroupech teda no..Ale najeto 53.000km.Tady ta je kupovaná nebo registorvaná teď už nevim 27.12.1978,takže to jsou vlastně asi sestry.A to se vyrábělo teda v Kavasinách?Já už si nepamatuju odkud je,ale vím že z MB určitě ne.
-> samadi: ještě ta v pozadí by mohla bejt kanárková žlutá,je to hodně podobný,z některých fotek ani nepoznáš zda je to ta,či ta