skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
-> marek668112: tam mu je dobře, neboj

-> marek668112 30.08.11 11:03:45: takeho nieje skoda 

-> 4dams: maš s nim nejake plany? len ho nedavaj do šrotu bola by ho škoda...interier myslim že je na svoj vek velmi dobre spracovany.
-> marek668112: také mám už 7 rokov v garáži

Sice nie škodovka ale jeden z kvalitnych Renaultov.Renault 21.Vyzera že bol v dobrom stave,koroziu som na nom nenašiel.Na tachometry len 165953km.
-> Hurdis 18.08.11 15:40:33:
To znám 

-> Hurdis: no ale lak se zdál původní..ale shnilý lemy, blatníky načnutý, vyblednutý sedačky lehce..no já bych to nechtěl
nehledě na to že za holej motor k felicii chtěj 3500..nechci hádat kolik to géčko stálo
nehledě na to že za holej motor k felicii chtěj 3500..nechci hádat kolik to géčko stálo
-> Vojta P.: Proto jsem po zmáčknutí spouště na mobilu přidal plyn. Mohlo dojít k tragedii a stálo by to pod plachtou u nás na firmě.
-> Hurdis: tak garde včera prodáno celý, nic z něj nemám..šlo bez značek, nejspíš na díly 

-> Nostalgik: Ono i kdyby nebyl tak se mi to zdá luxusní - lak stále prepregy a votvíráky - král silnic 

Hurdis 17.08.11 13:35:45 napsal:
Východočeši a gardečkáři.
Právě teď aktuálně jedno známé Garde před bránou ekolikvidace.
www.likvidace-nechanice.c z/
Tak to je škoda že sa vyhadzujú tieto Gardečka, pretože čas keď sa stanú vyhladávanými autami, je už tu.
Ten lak hádam nie je pôvodný.
Tak to je škoda že sa vyhadzujú tieto Gardečka, pretože čas keď sa stanú vyhladávanými autami, je už tu.
Ten lak hádam nie je pôvodný.
-> Hurdis: tak to je škoda, navíc ještě hradecký spz starý.. 

Známé hradečákům z provozu. Tuším ho měl kdysi Targa kupovat. Někde mám foto ze silnice.
-> Hurdis: Takhle z dálky vypadá celkem v normálním stavu
-> Hurdis: a cože to je za zname auto?
-> iDawe: bez značek? 
...byl jsi rychlejší Honzo :)

...byl jsi rychlejší Honzo :)
-> iDawe: Je bez značek.
-> Hurdis: to tam ale určitě není k likvidaci ale k návštěvě 

-> Hurdis: To musela být kára 

-> Hurdis: oj :(
-> Pavel P..: Právě že ne tak úplně.. velkorysý vybetonovaný plochy (jak pro kombajny z toho vtipu o konfliktu na čínsko- ruských hranicích) a oplechovaný haly Jeseník (?).. a plno vraků
.

-> Jozka: vesnická idylka... rozpadlý JZD plný vraků

-> Pavel P.. 12.08.11 11:06:48: Mě zas teď napadlo, že při trochu snahy jsou tři čtyři "moje" obvyklý vrakoviště na foto zcela zaměnitelný - bývalý zemědělský haly někde za vsí..
-> marek668112: mazdy maj jiné forum 

Dnes Mazda 323 rv.1998 trochu buchnuta,pojazdna STK do 2013/4.Ked tam ešte bude tak nafotim

-> Nwkt: taky mě to hned napadlo

-> Nwkt: Seč se to tam tuším jmenuje, u hlavní na Písek..
-> Jozka: Na první raní zamlženej pohled to vypadalo jako Liteň 

.. a u kamaráda na dvorku, felicie a 136-ka se do záběru už nevešly

Má utrhnuté šikmé rameno a zhnitý kufor že ide náprava vypadnúť plech arina na pred ku pokrčená, zadne držiaky ramien vyvárané.

šípka 120 l 08.08.11 23:15:22 napsal:
Kamarátov rapid tieš čoskoro končí.

mal by si sa radovat ze taky vrak konci a nieto ho este oplakavat, tam uz nie je co zachranovat
Kamarátov rapid tieš čoskoro končí.

mal by si sa radovat ze taky vrak konci a nieto ho este oplakavat, tam uz nie je co zachranovat

-> šípka 120 l: nejde zachranit?

-> cPetan 27.07.11 23:05:23: Musíš víc na venkov, třeba Seč u Blovic, Nepomuk nebo Kasejovice.. tam se objevujou ještě i 120ky.
-> ziza: ty zrcátka ale fuj
jinak vypadá solidně..

Tak toto mělo taky skončit na šrotišti.. když jsem pro to jel tak sem čekal nějakou mrtvolu a nakonec jsem se dlouho rozhodoval jestli zase nebudu mít čtyři papírový auta.. nakonec s ním bude jezdit kamarádka takže zachráněn..
PS: ta felda co je za ním měla jít taky do pece ale nechal jsem celou kasli protože má ABS!!
PS: ta felda co je za ním měla jít taky do pece ale nechal jsem celou kasli protože má ABS!!
Tak v Plzni na vrakovištích ani jedno fávo, ani u Waltera, ani na Koterově. Asi jsou už všechny zvrakovaný
nevíte o nějakým jiným vrakovišti v okolí Plzně?

"u nas v praze mame vw a na ulici"

-> mb136gl: kult ohnivých kol

-> mb136gl: -> Michal N 283:

-> Michal N 283: možno nejaká sekta..
-> mb136gl: a vzal so sebou aj tie zvyšné autá,čiže hromadná samovražda

-> Michal N 283 25.07.11 21:00:49: jj keď ten Passat videl ceny pohonných hmôt, radšej spáchal samovraždu..
-> TT_daniel: hej..tá z filmu Obecná škola

-> Michal N 283: nj jak ucitelky