skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
nemáte někdo ve šrotě kam chodíte škodu 100? potřeboval by jsem zadní čelo nebo jen mřížku

-> Jozka: dá se z nich neco odkoupit?
-> Jozka:
Tak z tych aut by sa ešte vela veci dalo použit.Največšia škoda je asi tej užovky

-> Jozka: Wow, docela počet
, škoda těch modrých eMek 

O dalšie eRko menej
...aspon na dieli poslužilo (foto nemam)

-> marek668112: stále je lepšie keď takéto autá skončia na vrakovisku ako keď by mali stáť niekde opustené voľne na ulici a akurát by som na nich odreagovávali cudzí ľudia ich demoláciou a podobne...
-> david 136: To je asi jedine miesto kde je zhnite.Malo to aj plastove lemy,ale pod nimi nebola žiadna hrdza...tak isto aj prahy su zdrave
-> marek668112: no nic moc teda, uz jen ta dira u domku tlumice
Dnes celkom zachovali Favorit.Podla budikov ma len 63tis.km

-> OTA-MTX: Jak už tu někdo napsal dekl formulky

-> doly120: to jo, ale ja mam zadni sedacky z nakeho formana special line....takze tak

-> Zeke-ten šestý: nesedělo yb ti to odstínově
blackline má sedačky tmavší než silvrline

-> marek668112: no skoda ze slovensko :(
-> Zeke-ten šestý: ked si po ne prideš tak ja ti ich kludne vyberiem

Ahoj,chci vás poprosit o malou pomoc.Kdyby někdo z vás na nějakym vrakovišti,sběrně či tak objevil hrnce na dvouoko,vzal by mi je někdo?
-> marek668112:

-> Zeke-ten šestý: su tam presne take ake maš ty vzadu
-> David29: tam som bol ja
-> David29: tam som bol ja

-> David29:

-> marek668112: Podle tý druhý fotky tam už evidentně byl

-> marek668112: jesi tam sou predni s tema prouzkama tak mi je muzes vzit

Sedačky su pod potahmi velmi pekne

OTA-MTX 10.06.11 21:12:07 napsal: nález v kvošrotu, máte někdo tušení z čeho to je?
Já myslím že jsem něco podobnýho viděl.. bylo to na motoru do kterýho se olej naléval takovou trubkou vedle, která vedla podél bloku myslím až do vany..?? Určitě to byl nějakej prototyp, kdybych našel obrázek tak to sem hodím.
Já myslím že jsem něco podobnýho viděl.. bylo to na motoru do kterýho se olej naléval takovou trubkou vedle, která vedla podél bloku myslím až do vany..?? Určitě to byl nějakej prototyp, kdybych našel obrázek tak to sem hodím.
Karlos: taky mě to napadlo 
Pavel P.: i by mohlo, nemám přehled v "nekapotovanejch&quo t; škodovkách :-)
Havlik: čoveče si tim by se snad nikdo neprcal :-)

Pavel P.: i by mohlo, nemám přehled v "nekapotovanejch&quo t; škodovkách :-)
Havlik: čoveče si tim by se snad nikdo neprcal :-)
-> OTA-MTX: podle mě formulový motor... nějaký 8k podle výšky... už jsem podobný víko viděl.
-> OTA-MTX: Já bych řekl, že to je na pravou stranu škodováckého 8 válcového boxeru.

-> krup: podle mě to bude nějakej domado odlitek na závodničku kde prostě nepořebovali víčko a jen výdech
Havlik: nebude to spíš nějakej polotovar? ( neznám žádnej ani prototypovej agregát, kterej by měl takhle řešenej dekl :-) )
-> OTA-MTX: asi proto to vyhodili do šrotu
-> havlik: :D:D:D
-> OTA-MTX: z nějaký škodovky kam se nemusel dolévat olej
-> OTA-MTX:

Ak by niekto chcel komplet interiér z toho žiguli.... hláste sa u mňa
Je to všetko ako nové, v 100% stave

Je to všetko ako nové, v 100% stave
-> ziza: zdravý LZ dveře a kapotu,ty moje sou docela v prohnilý,taky by se hodila ta otěrová guma na dveře řidiče,tam my chybí

-> šípka 120 l: Ze ta hanba nefackuje za to ako pises
-> GRED-Činpokomon :D 09.06.11 22:50:42:
Co bys potřeboval?? zrovna před nedávnem jsem tady měl docela pěknýho silvrera..
Co bys potřeboval?? zrovna před nedávnem jsem tady měl docela pěknýho silvrera..
-> venca5: kua,zrovna bych nějaký díly na silvra potřeboval

Asi majiťela omrzel žigulec a kupil niečo novšie ked v brtislave su len nove auta skoro..

-> venca5 09.06.11 17:36:22: Chudák, ten by zasloužil záchranu 

Ako skončil ten žigulák??? mám taký istý akurát mi ho kamoš nabural zozadu... nevymeníme :D