-> StepaNoFUN 10.08.22 21:14:11: Jsem měl onehdy potíž i s 8ti barama - spojka zapadla až na 3. pokus..

To asi nebyl zadnej trasoritka, protoze silnicky se foukaj bezne na 6-8 baru a to finale je drobatko o sile :-)

takže mě buď pošlou pryč s tím, že z toho je hovno kšeft, nebo mi řeknou na objednávku za týden.
Takže jsem to musel zavézt ke kamarádovi, který z toho taky nebyl dvakrát nadšený při počtu aut před servisem, ale vím, že mi to udělá a naštěstí mám celé rezevní kola tak na tom nestojím. Ale kroutím hlavou ne, že ne.... 

Zase super na cyklisty. Frajer mi dneska vjel před auto z vedlejší a jak jsem to zašlápl tak tipuju se mu zkazila statistika srdečního tepu a z jeho výrazu po otočení hlavy to vypadalo jako když dítě tlačí...
Ne že bych byl škodolibý nebo striktně vyhrazený proti cyklistům, ale přiznávám se dobrovolně, že me to pobavilo a možná to bude první zveřejněné video z kamery.
Měl jsem tři nové, ale trefil jsem dva defekty na stejné nápravě takže už jsou dvě jeté a jedna nejetá...

Ta fotka by mohla být v lexikonu jako ukázkový případ typicky zachycené tchýně.