-> Jozka 06.05.13 08:55:22: pekne pekne .. kedysi som tu niekam pisal elaborat co kam pootocit alebo aku velkost kluca pouzit aby to slo:D
12:09:11 06.05.2013
OTA-MTX
na mamině služebáku (favorit) jsem vyměnil původně chtěl jen přezout předek, ale skončilo to výměnou předních tlumičů, na levé straně výměnou manžety poloosy a řízení, čepu na řízení. Vypadá to ještě na výměnu zadního tlumiče, na to už jsme neměl energii, uf..
Včera jsem po návratu z výletu prvně zkusil vyndat převodku řízení bez vyjmutí nebo spuštění nápravy.. sice jsem si připadal jako gynekolog, ale šlo to relativně hladce..
Né dnes ale v sobotu, jsem po výměně baterie ve felicii co ji dávám pryč, zamířil na garáž. Podívat se na mou druhou Honda CB 500 T. V lednu byla na drobné opravě jestli to vůbec pojede. Asi před 14-ti dny jsem se pokoušel o start, leč marně. Ale prostě mi to teď v tu sobotu nedalo .. a na desáté kopnutí chytla a běžela na oba válce .. udělal jsem pár koleček kolem garáží, krásně jede, výkon tam je. Tak a teď babo raď, zbavit se jí a nebo si nechat obě .. jsem docela na vážkách.
Dnes prokrtkována zahrada, osazena trubka, vybetonována vpusť... Krtkovat to šlo dobrě, jenom jsem byl moc mělko, takže měl snahu jet moc nahoru. Ale nakonec jsem poslední 2 metry dokopal (teda spíš jsem do toho 3x praštil rejčem a ono to spadlo :-D), zmenšil spád a ta plastová trubka se poddala. Pak jsem sice musel zatravňovačky pod kterejma to šlo natlouct kladivem z5, protože je to trochu zvedlo, ale pořád lepší, než je vyndavat a kopat to celý ručně...
-> m8rinek: Ale nic :) Pak postni video jak to rezes a napis kolik si za to dostal na srotaku
23:49:19 04.05.2013
m8rinek
-> Syny: co se směješ? :D
-> dragon_cb_cz: Snad jen sleduj web... to co mě to stálo z toho už nevytěžim, tak uvidíme, nicméně jsem ve stavu, kdy dodělat původní kasli by bylo jednodušší, než tuhle...