Na pobocce CPP mi nechteli u BAZe zrusit povinko, protoze jsem prisel mesic pred vyrocim smlouvy, podle urednika jsem mel prijit 6 tydnu pred vyrocim... vysvetloval jsem, ze vozidlo zaniklo k 30.6.2015 ze zakona z duvodu poloprevodu, urednik mi tvrdil, ze budu muset platit dal, ze ho tyto skutecnosti nezajimaji. No nastval jsem se a napsal jsem stiznost na vedeni CPP a dnes mi prisel dopis, ze smlouva zanika a ze mi vraceji nespotrebovane povinko od 30.6.2015 a to 324,-kc - mel jsem sezonni povinko. To teda koukam...

a na pobocce mi vzdy rikali, ze je nezajima, kdy jsem dal vozidlo do depozitu, ale kdy jim prisla vypoved.

takze jsem temer pokazde platil jeste mesic, kdy uz auto bylo v depozitu, clovek aby dneska porad s necim nesouhlasil a porad si stezoval, hrozna doba

kdo se nechá, toho to semele... pritelkyne rika, ze ja uz se zacinam ucit, ale treba moje sestra ta si vse necha libit, je mi ji lito a nevim, jak ji pomoci, vlastne ji kvuli tomu i zemrela dcera, ze je jaka je, je to smutne ta dnesni doba