taky to tak mám už pár let
ale souhlasim dneska už bych koupil dva dráty 4 a 3 žíly místo toho lekelně drahýho 7 žílovýho 

taky to tak mám už pár let
ale souhlasim dneska už bych koupil dva dráty 4 a 3 žíly místo toho lekelně drahýho 7 žílovýho 

Nechápu, jak to může být v originále vedeno tak, že kdybych to chtěl dodržet, musel bych sundat řj, vyndat chladič, o rozdělání palubky ani nemluvím. Do toho tam byly v té průchodce natahaná elektrika od palubního PC a LPG...takže do toho rozebrat středovej tunel, rozpinovat dráty u počítače, abych to mohl vysvobodit a nasoukat do té nové.... Ale co, zítra to douklidit, vyluxovat a mužem na STK.

Já jsem v ulici po prvním pětiměsíčním dvoutaktním startu docela nahnojil než jsem to spálil. 

.
.

.

. Já jsem poskládal nový zápalko, namontoval, otevřel benál, začal jsem startovat. No a tím jsem taky skončil
.
....Tak sem rovnou přetěsnil vejfuky, skontroloval provozní kapaliny a měl sem zase po měsíci ruce pořádně od šmíru..kruci jak mne to přes zimu chybělo ! ! !

Jeste jsem tu kastli celou vyvaril – snad jen na par mistecek, ktery uz jsem nestihl dodelat (ram zadniho okna, drobnost na prednim ramu okna a vymeny mostu) a pak to kvuli nedostatku casu (a vlastne i mista) ji prodal :) Tak a to je konec pohadky. Takze dopredu vsecky varuju pred strzenym zavitem na poloose! Skonci to prodejem auta