-> Nwkt 09.03.18 09:57:59: no kdyby to byla nejaka hnilka, ale todle je skoda... na podzim jsem ji jeste strikal dutiny a daval zadni plastovy podbehy, predni plastovy tam jsou z vyroby, diky tomu predek neni vubec chycenej

zas jsem si rikal, ze kdybych sehnal funa, tak vybavu z ni prehazim a poslu ji dal bez vybavy, ale funa jsem uz prosvihl :/

U nivy mam taky dilema, nechat si hnilku, na ktere uz jsem toho tolik udelal a tolik s ni zazil a projel nebo kratkou, ktera byla pres strechu, ale ma super zadni cast - uchyceni naprav, veci jako pevnostni diferak nebo samosvor torsen bych si prehodil a kratka ma posilovac, zas tech dlouhych bylo vyrobeno jen 1100ks, tak to neni takova tuctovka... ale koupil jsem ji jako naprosto odjeta auto, jiste byla stocena a na tachu 141tis. km, ted tam mam 200tis. km, kdezto kratka ma skutecnych 65tis. km.
Rozhodne nerad bych se zbavoval obouch MTX, LUXe, zluteho rapida a BAZe, pak asi i cervene 136ky rapida... jeden pan mi vpodstate jednu 136 rapida daroval, ze se o nej postaram, jenze ten je nejhorsi, co se kastle tyka, kdyz se ho zbavim, tak ho zklamu :(.
Navic 4 auta mi uz stoji venku na linu na zahrade a to nema moc smysl :/.