skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124426 příspěvků (zobrazeno 112751 až 112800) od 06.12.2007 do 03.08.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: ahaaa, here is kutya begraben.... kone zdochli..... nuz, tak ich daj do salamu a do mastale nazen nove 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to vies motor to ma za sebou a žere tolko oleja ze sa tam oplati liat iba vyjeťák
do zimy hadam vydrzi

-> MOLSO: Hmmm, to je dobra sunka, ked to nezvladne 20 km.... Zlata moja erka, BA - NZ v pohode, celu cestu okolo 120 na 4kvalte a pohoda (neviem cim to je, ale pri 120 tachometrovych to vzdy islo najtichsie)
Dnes som si naplno vyskúšal SEDR 136 a aj použitie ekonostatu a som nadmieru spokojný
volaky renaulth thalia nemas sancu
akurát neni dobre motor držat 20 km v 4500 otačkach
chudačikovi sa prehrial olej a v meste mi svietila kontrolka tlaku tak som musel nachviločku zastavit
holt hlinnikova vana asi fakt pomáha 

-> havlik: Jj tahle je od něj, ale je slabší jak origo. Takže tam stejně časem pude jiná
-> havlik: Ale neni nad originál 

-> Nwkt 06.11.08 14:02:32: Jooo, taky už mám svoji poskládanou a uloženou na půdě 

-> pyroman: člen swobody je replikuje
-> Nwkt: kde si sehnal tu lištu???
-> Vojtik: pěknej stroj 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: na hovno... dobrá je tak na dřevo nebo zdi s tim stříkat.
na dutiny je pořeba tlak aby se to pěkně rozprášilo.

-> Pavel P..: Na dutiny dobry

-> Borin: máš recht.. hroznej ksindl to je

Pavel P.. 06.11.08 19:29:22 napsal:
-> Borin: s elektrickou stříkačkou
...která je úplně na hovno...

-> suri: klasicky krizovy kluc
-> suri: 18ctkou oříškem

-> haso: a čím si to povoľoval?
ja som dneska povoloval maticu na kolese, zaprel som sa a vtom som si skoro hubu rozbil
sa mi hrany na matke zagulatili a som letel dopredu...nastasie jeden ochotny chalan v servise mi na to natrieskal 15ku orech (tusim), pistol zobral a vrum a bolo to za minutu hotove a stalo ma to len "za jedno pivo" 

T 06.11.08 18:45:59 napsal:
kdo to? :-DTěžko říct...nějaký ucho

kdo to? :-DTěžko říct...nějaký ucho

-> Zdeněk.: To se řeší průběžně 

-> Nwkt: nejdřív by jsi měl ale asi poskládat kábro a pak řešit tohle

Mr.Lumpy 02.11.08 21:02:35 napsal: -> Targa: to je multikára?
JJ to je muj drak
JJ to je muj drak

Targa 02.11.08 19:53:19 napsal: dnešní již ne ale sobotní výlet po poli ...s neznámími osobami:) Já ti dám neznámý osoby

-> krup: já jsem nikdy nic tak příšernýho před ssebou neměl

-> Klubko_: V jakym miste? 

-> Syny: noo, az ted
sem se tam zasekl v jednom miste, ted mi to spolubydla prosel to misto a pak uz mi nic nebranilo
sem si to setril jako praci na sade 

-> Klubko_: Tos to dohral az ted
Ja to mel za dva dni 

-> aDAm: jj, uz se tesim
-> Syny: vsaks mi tenkrat poslal tu chybejici mapu

-> Syny: vsaks mi tenkrat poslal tu chybejici mapu

tak dnes sa mi podarilo asi pripiecť motor že pecka
išiel som hore kopcom a začalo trhať tak som spomalil zastal a začal trochu aj klepať,pritom olej bol nový ani 500km a new tesnenie pod hlavou,ani sa nenahrial no neviem nechcel vôbec ísť ale vychadol a po 2 hodinkách skoro nič v poho naštartoval a ide
neviem čo to mohlo byť a ani nedymí hm... ale to bude asi že suuuper motor fávo na nič ...

-> Klubko_: Tuhle hru sem dohral uz 4x
Je to mazec hra :)

-> Mr.Lumpy: nebud tak zatraceně korektní! 

-> krup: ale válí to na nás mistrně 

-> Borin: nie...
-> Pipo26: Fuj to máš asfalt na šavlích ?
-> kuko: ja som velky kamarat s vela slecnami a teraz je to jedna stuzkova za druhou

-> haso:
ved stuzkovu si mal posledny vikend nie?
ved stuzkovu si mal posledny vikend nie?
ja som sa dneska dozvedel ze piatok na stuzkovu vezem 90flasi bieleho vina, 10flasi sampanskeho a 10flasi cinzana...v skodovke...netusim ako to tam dam

nie dnes ale v cera som bol omrknut miesto,kde stalo nase kilo vyse 13 rokov ! a ktore uz neuvidim vobec !!! videoalbumy.azet.sk/moja-
stovocka/oC1WCrLTNqb6myrD?
i9=69cb727...
-> Gryzly: VC jsem hrál taky přes net, hrál jsem i nějakou ligu, ale už si nevzpomenu jak se jmenovala. Už je to taky pár let 

Já dřív hrával Vietcong, pak CoD a ted přes gamepark pařím CoD II. Call of Duty 4 mi nejede.
-> Klubko_: tak ještě episode one a two ;)