jinač jsem jal opravovat ono slavné ETZ 06...všechno jsem propájel a oškrabal kontakty, kde bylo málo cínu tak jsem dal víc..... a pak jsme to byl testnou v autě, na první otočení blaflo a etz už zase makáááááá
-> TTomas: jj podle toho co píšeš tak je to starej typ toho materiálu je tam víc než moc a podle toho vo Wena rákal tak ta stovečka byla na půl bastl nevypadala špatně ale kvalita........ já ji na živo neviděl kola mi přivezl do Strakonic a už při koupi sem věděl do čeho jdu, sice ne od něho ale něděl
Ja osobne volim elektrony pouze ve 100% stavu, ale podle fotky tezko soudit. Oni ty samotne paprsky jsou hrube odlite uz z vyroby, takze je mozne, ze na tom tak strasne nebudou. Jen opatrne s tim stacenim. Uz jsem jich videl dost, ktery byly hodne prehnany. Jinak pokud mas starej typ loukoti maji tu hranu opravdu hodne silnou. Pozdeji presli na slabsi, tak tam bych uz radeji neubiral. JInak pekna stovecka...jedna se o repliku?
-> Pavel P..: Ja bych se toho taky nebal, protoze jeden nejmenovany kolega jezdil na loukoti, ktera byla praskla a taky se nerozlomila nebo neco takovyho
-> FORM: jasně máš pravdu něco o hloubkový korozi vím, všechno předemnou na vejšce neutajili, a na rentgenu sem s nima nebyl ale toho materiálu je tam víc než dost, zvláště jak píšeš na objíždění baráku. Navíc je mi jasný že obout na ně slicky tak ty síly budou jiný.
-> Martin33: Ta kola byla navrhované aby byla co nejlehčí a s dostatečnou pevností, měla předepsanou životnost myslím 3 roky, pak se měla vyhazovat a i během těch 3 let se měla často rentgenovat. Ty jsi z toho mála ještě kus ubrousil a část je napadena hloubkovou korozí. Na nějakou leštěnku pro občasné objetí baráku by to třeba šlo, ale někam na lítačku do vrchu ne, to bych se opravdu bál.
-> MOLSO: -> FORM: -> Karel.: Víte co, napište mi minimální tloušťku stěny elektronových disků co se vyráběli a pokud bude menší ............ tak zůstanou jen na stěně
Protože o obavách tu píše kde kdo, ovšem fotku samovolně rozlámaných loukotí sem nikdo nedá
-> Martin33: jako loukotě mám taky a nevěřím na pověry, že prasknou a tak, ale tohle je fakt moc. Obrousíš moc materiálu a ztrácí to na síle, být tebou tak je zahodím
udělal sem modry podsviceni budiku a zistil že to malo svití tak sem to šecko vyškubal a ¨v patek du nakoupit větší diody a neska sem si zas hral s fávem téma..jedeme pro vanoční stromeček
tak dneska sem jel s autoškolou 150 to bylo dělej nemáme moc času předjed ho šlápni na tona třicítce mě řek že na to nemáme čas at jedu ale byla prdel no...až na to že vtý fabii nemám moc dobrej pocit rapid je lepší