-> Mr._Nosferatu: hele radio to má taky, auto svícení taky, el okna když se udělají, šíbr chybí, palubách nevedem, hagusy taky nic, ale už to má servo, tak kolik nabídneš?
-> Tomaso435: nechci urazit, ale neboj jsou tam akorad jsem podběh celej vypatlal rezistinem tak to teď splývá víc jak občas neprosvítá modrá, ale jsou tam
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tyto jsou z pickupa taky ale nechal jsem to páč už mám zase tyto pokličky černý mám na půdě ale bez těch krytek šroubů
-> Matsoft 23.10.15 18:10:06: sice po milionté už, ale opakování je matka moudrosti: Top-X a X-Line fakt není jedno a to samo. Na Top-X se tato zrcátka fakt nedávala
-> palinator: u nás dáváme za plech teď 1,50kč...za silný bylo jeden čas 7kč...teď snad 2,50kč...snad už se to začne zvedat protože máme plnej dvůr a na tolika tunach bychom prodělali prdel.Ale někdo tvrdí že to má trvat snad i dva roky :/
-> palinator: samo že to jde ulejt,když je barva správně naředěná...pak taky by to chtělo drobet teplo v garáži kde se lakuje :) ps:to že to stejně schnije bych radši nerozváděl :D
-> palinator: Tak ja bych si na to sam nevzpomnel :-) Ale jsou to super filmy, akorat neni univerzalni obleceni, litaci auta, skejty, parni lokomotivy nic... :(
-> M@rtin: to s tema osb deskama je docela dobrej napad, v garazi mam strop vlnitej, vypada to jak kdyby zespod daly vlnitej plech a zalili to betonem, a po zatykani se zacal loupat, jenze ocistit tenhle povrch by bylo asi o nervy...