-> Bukaj: Nestihl, byl jsem rád, že jsem rád - jako na potvoru se krom tý cracklý hlávky objevily minulý týden i další drobné nesrovnalosti (např. obě gumky ve ventilu topení u černýho si daly odchod jak na povel).
Balónky jsou na těch řetězech - bylo jich tam kolem tak 40 ks, odpoledne je nějakej chlapeček prokousával, pak další děcka vypouštěly.. ale na noční blbnutí s inhalováním hélia jich zbylo ještě dost.
-> m8rinek: mel sem ho u jiných budiku co jsem koupil a ze je ze zetora jsem nevěděl ale je na 12v a originál PAL czechoslovakia a líbil se mi tak sem ho tam dal a budiky mam jen na parádu do vitriny
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : sem to spíš myslel ve smyslu největšía nejlevnější..tzv. ghetto car ale gogo zabil to bylo fakt dobrý vozítko :)
já pozoruji ještě jednu věc a to populární chiptuning... většinou ne uplně profi, hlavně že to bylo levný. Mladý kluci doplněj ještě bloww off ventil a spoustu parády je na světě. Škoda jen že za nima neni vidět... Leckterejch z nich měni motory s každym druhym olejem
-> Enggik: Jo, organizace sem tam haprovala a v orienťáku by se našla nejedna chyba, což přičítám tomu, že je to první ročník. Ale doufám, že ne poslední, protože celkově to považuji za hodně povedenou akci!
-> tunerlada: Tak tak, akce byla parádní. Program byl rozhodně o něčem jiném, než jsme navyklí, ale fajn Ale bohužel, i pár organizačních zmatků se našlo, a třeba mi, odkojení orienťíky typu HG, či Erekce, jsme byli trochu zklamáni
Ale co, první ročník může mít chybky, snad se kluci do příště poučí
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ,,GouGou" byl best
Dneska jsem si to po delší době zkusil v ofiko autoservisu...
Bylo to fajn. Alespoň to tam teď vypadá jako na dílně. Ráno tam nebylo k hnutí. 3 auta během dne odjely (touhle dobou snad vyjíždí 4tý), na jednom zbejvá dodělat geometrie (a v pondělí STK) a na jednom parkovací senzory (na ty nebyly díly)... Jako bonus je nasazenej motor v jednom autě, který tam stojí už kuwa dlouho ( zbejvá dopojit) a z jedný bouračky, která byla do teď putovní (putovala po dílně) je auto na zvedáku (zbejvá vyměnit řízení)...
Na dopoledne ve 3 a po obědě ve 2 v sobotu myslím slušnej výkon...
-> Milan 136 22.08.15 11:08:17: No, poslední dobou si všímám, že na silnicích exponenciálně roste počet nafťáků, kterým létají brikety z výfuku - a nemyslím tím staré náklaďáky (těch naopak znatelně ubylo), ale zánovní vozy mezi 5 a 10 lety věku. Nejčastěji jde o Fordy a koncern. Naopak hulícího Francouze (HDI) jsem snad neviděl (kromě Renaultu). Ani náš firemní 12 let starej Jumper, kterej má motor po smrti, vůbec nehulí...
Jestli to bude vzrůstající trend, tak se v místech s hustším provozem asi udusíme...
Ale jinak jsem viděl včera Astru G a ta hulila jak trabant s mixem 10:1. Strašný.
Při stání ten čmoud stoupal z laufu jak z továrního komína a za jízdy to pokládalo solidní kouřovou clonu. Už je to několikátá, co jsem takto viděl. Které ti dělaly nejvíce, 1.6ky nebo ty 1.8ky?
Dneska zakoupena redukce z 2kg PB lahve na redukčák lahve 10kg, vyrobena vyndavací polička do plynového hospodářství karavanu, trošku přerovnáno...
Každopádně do teď byla před každým odjezdem otázka - nedojde nám plyn? Odpověď - nedojde... Od dnešního dne můžu konstatovat - i kdyby došel, máme zálohu na min. 24 hodin...
Dneska jsem rozebral kus MBčka a nachystal nějaké věci na komaxit. Zítra ještě opravit příčku motoru (utržený šroub a odbodované body u jednoho držáku silentbloku) a šup do lakovny :)