Dnešné prepisové humoresky :
Ráno prídem so škodovkou na inšpektorát do Trnavy, počkám si do 7:30, kedy spúšťajú mašinu na vydávanie časeniek, vytiahnem si časenku s číslom 32 (aby som sa stihol vrátiť). Sadám do auta, aby som o 8:30 bol v Hlohovci a vyzdvihol si odhlásený starý techničák (knižku po 1. majitelovi). Prídem na miesto stretnutia, vyzdvihnem techničák, sadám do auta. Otočím klúčom a motor nenaskočí, no stále svieti kontrolka mazania a ozýva sa bzučanie zozadu. Štartér sa zasekol a pastorok sa točil doblba. Kým som z kufra v daždi vybral "trhač prahov" a oddekloval priestor za sedadlami kvôli prístupu ku štartéru, ten zatial stihol vymlátiť baterku. Keď už sa pastorok točil pomalšie, stačila jedna správne mierená rana heverom a bol pokoj
Auto som na parkovisku pred Lidlom roztlačil, došiel som späť do Trnavy, na inšpektoráte som akurát stihol obhliadku. Dokonca som aj bol podľa časenky na rade...
Prídem dnu, už som skoro pri dverách, ale pri kontrole papierov zisťujem že nemám pri sebe vybavený doklad o poistke, ostal doma v skeneri keď ma mama vyrušila
Takže rýchla otočka domov pre papiere a znovu na inšpektorát. Tam som si ešte nejakú chvílku počkal až som sa pred obedom dočkal