-> Tuner#2: jo kde jinde

No ten kopec tam je docela dost,opačně by to bylo zajímavější,ale spíš ten debilní vítr,...jsem myslel,že jsem něco utrhnul po startu,když jsem měl volant otočený o slušný kus do prava,...foukalo to naštěstí z boku,tak to asi nemělo tolik vliv.Každopádně to jede o něco líp než to jelo před 2-rokama,všechny časy lepší o něco.
Ale že pojedu 2-litrovýho lotuse na DCOE s váhou trabanta,to by mě nenapadlo.I kdyby jsme měli stejně koní,že ten motor 40-let nikdo neviděl rozebranej,tak ta váha.Jak jsem viděl startovku,řikal jsem si možná ten renault 19,....tohle ani náhodou.Když tam testoval Bohouš před těma 2-rokama,tak tam dělal asi 15.50 a na takovou šlupku odlehčenou a motor bůhví od koho zase těžce zaplacenej....zase taková sračka to moje neni a se skládanou převodovkou by to byla asi slušná raketa,....asi si musím přiznat,že ty motory v celku umím

Musí se člověk pochválit sám,když to nikdo jiný neudělá a když to vidím,s poctivostí sice dojdu do prdele,ale tak alespoň mám čistý svědomí.Když vidím co jezdí v sériovkách,...ale tak to je všude a tohle bylo zase to auto někde ukázat a docela se o to lidi zajímaly,stačilo si trochu zahrabat na startu