-> Pipo26: Origo z čeho? Pokud vím tak příčné výfuky se dělali jen na sportovní auta a jejich sportovní homologace už dávno vypršela. Mnohem dřív než se slovesko osamostatnilo a udělalo si svoji homologační značku 27 MD XXXX , z těch dob by bylo na tom výfuku 8 SD XXXX
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Si pamatuju že tady někdo kdysi dával foto Cočka který zrovna koupil a byl tam výrobce v Lendavě a to si pamatuju protože to je hraniční přechod při cestě do Chorvatska přes madarsko. A myslel jsem že to byl Gabo00
ocistil som COcko ze ho pôjdem zajtra reklamovat ale rozmyslel som si to:D pri cisteni sa mi zlomil gombik...menil som uz koncovku sietoveho kabla nanom...bovden...a bol uz rozoberany aj mechanizmus posuvu ..ma to na kolach ohromne Acka a je to uz ponicene..ako ich poznam vyhovoria sa na nieco hned a budem akurat mesiac cakat a pak to aj tak neuznaju... uvidime co bude stat oprava...
Kdysy jsem si řek, že na novym autě nebudu nic upravovat a dneska jsem leštil trubku od intercooleru ale výsledek je parádní rozhodně lepší než šedá barva z Baworské automobilky