-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja jen obkoukal jako malej u dedy. Pustim acetylen, zapalim, otevru kyslik, "naladim" plamen. Zavru acetylen, zdechne, zavru kyslik.
-> Trax: Mazec je 230 I kdyz to sem puvodne chtel. + budou tvrdsi tlumice.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To je věc druha, nekdy to praskne hned, nekdy po letech a nekdy vubec... Ale při tyhle delce to bude sedět na na dorazech, pokud je to seriova neupravena naprava. A i když tam bude rovnej plech přes doraz, tak to taky bude sedet. vyzkoušeno. Samozřejmě stabik tak 5mm od mostu
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: A tohle si po mě chtěl vyvařovat ??? to je ještě horší než na Matsoftova mrcha a že ta byla schnilá dost, podle týhle fotky to vypadá na total...u tohohle bych asi zvolil koupit rapida, a použít z toho rám střechy a zbytek vyhodit...je na tom něco zdravýho aby se ten chudák klempíř měj čeho chytit aby vysochal nový auto ?
ja dnes poprve drzel v ruce švajc. Napred sem meril, flexoval a pak svajcoval. A jak to dopadlo? Kamosovi sme stahli pruziny na cca 250 a me na cca 240
-> disco_punk: jo jo ale neboj do měsíce či dvou proběhne taková menší generálka vlečky. ale na tý fotce se to nezdá ale je tam kopeček tak je to rozcapený trochu víc.
já dneska trochu opečovával spotřebáka a dal mu aspoň krásnou barvičku na brzdy.A taky sem vyměnil tu masku co tam byla za seriovou,není nad klasiku.už se mi nějak ty tuning sítě nelíběj.
Já dneska vyměnil asi tři hadice v autě který prosakovali, pak jsem vybral sračky s tunelu za kufrem a vyměnil hadici od topení a nakonec jsem to poprvé po zimě umyl. :-)
-> Dave - ten pátý: Ja si rikal no... Kamarad ho zabijel nejak na podzim a bylo to prase jak krava Este sme ho tejden predtim chudaka honili po zahrade
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Přiznávám se, že na zabijačku je už trošku pozdě, kvůli tomu, že už začíná být teplo a masu to nedělá dobře... Ale můj děda je takový vesnický řezník a nedávno zabijel u nějakého týpka více kousků a ten mu naoplátku jedno nechal. Tak proč ne a jelikož to je profík a ví co má dělat, tak bylo za chvilku naporcovaný. A myslim si, že kdyby jsme to měli nechat do příštího podzimu, tak zabijíme mamuta...
to je vyhliadka šianec najvyssi kopec siroko daleko aha to je nieco ine :D ale i tak kde mate dake kopce ??? ale zase mozno ze ta vidim z kopca ako jazdis na tom draxikovi :-Plen by to chcelo silnejsi dalekohlad !!! :D:D:D