mě neska v praxi schvátil záchvat smíchu tak veliký že sem se skácel pred celou dílnou a exkurzí z rakouska na zem a smál se,pak sem se naboural v šalině,poté sem doma usnul mladé v posteli a navíc mám něakou alergii bo co to je tkže mi je totálně blbě nic du spat nebo rano nevstanu a aceboss me zabije
včera a dnes...výmena komplet brzdového potrubia na kolygyninom Fave.... 2 večere práce, cca 7 hodín času, vystrihané staré trubky, hadice, všetko natiahnuté nanovo, skompletované, dotiahnuté, odvzdušnené, skontrolované a už to zas brzdí
-> VeTëV: jinak kolotočáři se teď sjížděj tady u nás v kh tak až jim to povezeš tak se zastav u mě,já to trochu oholim...oni to maj stejně jen na slámu,ne?
já dnes zprovoznil projel a umyl druhou založni 120 eště porešit problemek s elektrikou , vymenit sedačky a možna láknout těch par jinobarevnejch plechů a pujde na stk:) po ni ji čeka malinka vyvarka a novej lak:)
tak dneska sem na starý oktávce z roku raz dva sešteloval- směs volnoběh vodtrh předstih a lítá jako svině..nojo holt auto co má najeto 50 tisíc ale převodovku teda kdysi škodovka fakt dělat neuměla to je něco hroznýho furt nákej kravál vodněkud a nebo už je prostě spíš vprdeli...ale jeli sme sní 100 a ještě by šla těch 120-130 určitě...ale všude vtom je přístup nahovno ktomu šroubku na povolení rozdělovače se nedá dostat prostě strašný...ale lidi čuměli jak svině když sme stim pak lítali po městě a všechny předjížděli