skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124302 příspěvků (zobrazeno 106451 až 106500) od 06.12.2007 do 15.06.2025, založil/a iDawe
nejdřív mi poradíte jak to mám dělat(dík) a pak mi za to nadáváte

škodík 16.03.09 18:24:29 napsal:
vy pořád musíte do někoho rejpat i když to dělám už správně po
škodovácku

vy pořád musíte do někoho rejpat i když to dělám už správně po
škodovácku

-> doly120-ten třetí:o): no tak u tohoto vozu to sklo asi nejspiš drži strechu
ale nepobiram proč to vubec brousi

vy pořád musíte do někoho rejpat i když to dělám už správně po škodovácku
-> Kaprof: Tak když už má venku přední a zadní sklo tak jedno navíc už nevadí... Snad

-> doly120-ten třetí:o): tp by mu tam pršelo

-> škodík: Nebylo by lepší to zadní okno vyhorit ?
-> škodík:
OU MAIN GOT
Já dneska sundal ze své druhé vepředu hpčka a nizky pružiny kuli stk pak začla bejt zima takže origo tam dam až zejtra

Já dneska sundal ze své druhé vepředu hpčka a nizky pružiny kuli stk pak začla bejt zima takže origo tam dam až zejtra

takhle jste mi to poradili vy
-> Pavel P..: škoda radiť
takhle jste to řekli:až na plech odrezovač základovka a jinak proč brousit celej blatník když je to chytlý jenom nahoře a v sobotu jsem dělal tohle zatim jenom takhle
-> suri: já vůbec nevim proč brousi tu původní barvu až na plech.... kdyby obrousil jen rez a zatřel a pak až to puzjde na lak to vybsrouil všechno tak má klid a ušetřenou práci.... pak to bude muset brousit znova.
-> škodík: dám ti radu , nerob to po škole ked máš hodinu času obrús celý blatník ako je cez víkend a natri stejne nájdeš kopu dier
-> havlik: no vlastne to mas pravdu. Tak dam jen jeden a uvidime 

nafotil sem auto po uprave pricky prevodovky a tady mame vysledek:
klubo.rajce.idnes.cz/2009 .03.16_-_bez_Acek
kua ale rezavy uz to mam jaxvina
klubo.rajce.idnes.cz/2009 .03.16_-_bez_Acek
kua ale rezavy uz to mam jaxvina

Bagrr- máma mele Emu 16.03.09 16:00:22 napsal: → David29: Ty voe ty bys zahrabal i vejtru na trovině:-D Jakože se vejtra zahrabat nedá
V jeho případě bych se i nedivil
PS:Stejně nechápu jak někdo s takovým strojem jako je V3S teda pokud je funkční může někde zapadnout
To bud musí být nějakej extrém nebo ..... řidič

V jeho případě bych se i nedivil

PS:Stejně nechápu jak někdo s takovým strojem jako je V3S teda pokud je funkční může někde zapadnout

-> David29: si máš zažádat o nový ne

-> Bagrr- máma mele Emu: Tak ty naše stěrače... noukoment 

no hele jelikož u tý origo kosti je výkyv do strany taky 00 nic když neni vymletá tak nevidim důvod proč by to nefungovalo takhle i ve verzi s tou silonovou průchodkou
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Když jsem kolem toho projížděl, tak v tý tmě to vypadalo naprosto v pohodě... Navíc pršelo a mě se nechtělo ven 

Bagrr- máma mele Emu 16.03.09 16:00:22 napsal:
→ David29: Ty voe ty bys zahrabal vejtru na rovině:-D
Na asfaltu
Ne tak stane se no, ja bych se sice nejdriv podival jak to tam vypada nez tam vjedu... ale
→ David29: Ty voe ty bys zahrabal vejtru na rovině:-D
Na asfaltu

-> David29: b Od toho jsou na autech většinou vychytávky nazvané ostřikovače a stěrače

-> Bagrr- máma mele Emu: O traktoru mi ani nemluv
Dneska sem za jednim jel, a měl jsem zasraný celý okno 

-> David29: Jen nekecej:-D Beztak si volal místním JZDákům aby tě vytáhli jejich super traktorem Zetor 30 Major:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: Huš
Já se nezahrabal ..jenom skoro 

-> David29: Ty voe ty bys zahrabal i vejtru na trovině:-D Jakože se vejtra zahrabat nedá

-> Syny: Ukaž mi šoféra, kterej nezapad při takovýdle situaci (neřikám že všichni) - kord u Iveca, kde nevidíš vůbec zadní kolo - takže pokud nekoukáš s vylezlou hlavou, tak vlastně nevíš kam jedeš....
Horší bylo, když sme jeli z cvičení a zapadli jsem s LIAZkou...
Horší bylo, když sme jeli z cvičení a zapadli jsem s LIAZkou...
-> David29: Tyvoe jak ty si moch dostat papiry, to nechapu :)
Já dneska málem zapad s Ivecem
Projel jsem vesnici kam sem potřeboval (přejel jsem to), tak jsem se potřeboval otočit... k tomu jsem využil vedlejší silnici mezi barákama hned za vesnicí.. začnu do ní couvat (byla tma) a najednou se celý auto hezky zhouplo na pravou zadní stranu... leč jsem v zrcátku nic neviděl, tak mi to bylo jasný... No, ale vyškrábal jsem se

Projel jsem vesnici kam sem potřeboval (přejel jsem to), tak jsem se potřeboval otočit... k tomu jsem využil vedlejší silnici mezi barákama hned za vesnicí.. začnu do ní couvat (byla tma) a najednou se celý auto hezky zhouplo na pravou zadní stranu... leč jsem v zrcátku nic neviděl, tak mi to bylo jasný... No, ale vyškrábal jsem se

-> Tuner#2: taky sem si rikal. Slava a lesk sou vec velmi rychle pomijiva
jednu sezonu hvezda a druhou uz po tom ani pes nestekne ze.

Ono este asi taky zalezi na tym, s jakou pruchodkou do tunelu se tahle uprava dela.
Ja myslim, ze kdyz je pruhodka BEZ tech plastovejch pulmesicu, tak staci 1 kloub. Pac ten pohyb prevodovky se ztrati na tom jednom kloubu a dal to pobere tahlo. Vzhledem ke sve delce se ten malej pohyb prevodovky proste ztrati.
Ale kdyz je pruchodka S tema plastovejma pulmesicama tak je potreba pouzit 2 klouby viz jak nakreslil Syny.
Extrem by byl pouzit 2 klouby a pruhodku BEZ. To by se pak myslim mohlo stat, ze by neslo zarazit 1, 3, 5 viz obrazek
Ja myslim, ze kdyz je pruhodka BEZ tech plastovejch pulmesicu, tak staci 1 kloub. Pac ten pohyb prevodovky se ztrati na tom jednom kloubu a dal to pobere tahlo. Vzhledem ke sve delce se ten malej pohyb prevodovky proste ztrati.
Ale kdyz je pruchodka S tema plastovejma pulmesicama tak je potreba pouzit 2 klouby viz jak nakreslil Syny.
Extrem by byl pouzit 2 klouby a pruhodku BEZ. To by se pak myslim mohlo stat, ze by neslo zarazit 1, 3, 5 viz obrazek

-> exwrcteam 14.03.09 16:11:33: Koukám že to pěkně trpí a ten přední spojler je už hezky dodrbanej.
-> havlik: mne zase povedali že na závodných 100 vkách mali starý typ klece a tie gumenné vložky zo silonu a že to bolo perfekt presné len to drnčalo ale to sa závodáka netýka
-> havlik: Tady jde o to, ze to tvoje neudela asi tohle (viz obrazek), ale otazkou je, jestli to je potreba aby to tak bylo...
-> Klubko_: ale dyt to moje se taky točí do všech směrů nevim myslim si že to v klidu stačí
ja pres vikend pokladal cca 40metru podlahy, vysekaval elektriku a tak podobne :-)
-> havlik: no ja to videl prvne u Discovery a taky sem se ptal na co 2 klouby. A ono kdyz mas 5q se suchejma, tak bych rekl, ze se tenhle konec prevodovky muze pohybovat i do stran, ne jen jaksi rekneme otacet kolem silntbloku na pricce prevodovky, takze pak potrbujes vic kloubu. Prikladam Discoveruv vytvor. A pry se to tam takle vleze. Ja si rikal, ze to este fiknu a dam tu stredni cast pryc az to budu delat.
-> Bery: jé co to máš za storj ? myslim tu 4kolu....
-> TTomas: pracovní postup je jednoduchej seženeš táhlo s kostí odvrtáš ten kus který se uchycuje na převodovku přiložíš k tomu kloubu a zjistíž že když ho trošku obrousíš tak to pasuje jak prdel na hrnec a budeš to mít i vystředeny a pak řízneš táhlo hned před kostí a zasuneš do něj tu tyč s upravenym kloubem a zavaříš já sem eště po obvodu navrtal prá děr a provařil. Jinak zkušenosti s tim zatim nemam zkus Beryho, Eidyho a eště určitě někdo to má
-> TTomas: Můžu mít takovou "blbou" otázku? K čemu slouží tato úprava?
-> havlik: Prozrad nam pracovni postup a hlavne jak moc dobre to maka? Uvazoval bych nad tim do zavodaka. Diky
-> Klubko_: jak druhej?:) k čemu? a hlavně kam bys ho tam nacpal pod autem?
.....jsme s přítelkyni vyvenčili její 136ku.....
.....ne dneska,ale v sobotu.....
dnes sem pres uskali zapricinena prorezivelou trubickou nadrze k AC dokoncil akci uprava pricky motoru pro odstraneni Acek. Vysledkem sou uplne malinkaty Acka.
Myslim, ze uspesna akce a prikladam onu diravou trubicku
Auto vyfotim zitra, dnes uz byla na celkouvou fotku a fotak v telefonu tma

Auto vyfotim zitra, dnes uz byla na celkouvou fotku a fotak v telefonu tma
-> m8rinek: silon je oproti tomu kloubu ale pravěk...
-> havlik: tohle sem si o vikendu chtel udelat taky. Snad ten pristi. Ale kde mas druhej kloub?
nedrnčí, ale semo tamu vibruje, mam místo čtvercovejch silentbloků silonbloky