-> maca: vím,znám...když jsem přivezl žlutou gls tak nebyla tak žlutá jako teď....dohromady průběžně měsíc jsem to pucoval než přestaly z laku lízt ty černý šmouhy...
tenhle víkend zas o kousek dál....jinak včera jsem se sral s tchánovým formanem,brzdilo mu př. kolo....tak jsem šel po pístku,po dvou hodinách jsem zjistil že to dělá hadička...ještě že máme ochotnou paní v naší mototechně,prodala mi věci i v sobotu v 15.00)))
-> škodík: my ti nenadáváme my už si ztoho děláme jenom prdel a vtom je rozdíl to třeba někdy přestane až uvidíme kus náký práce kterou si udělal co za něco stojí
-> Saimon2211: pěkný budíky-> škodík: ty vole ty seš jak tatar takhle stim prostě nic neuděláš...vyndej ztoho všechny vokna vem flexu dráták a vobrus to ale pořádně a natři to základem ne zase náky sprejem jak magor...dyt základovka je levnější než nákej sprej...dyt tohle neni možný akorát do toho rvát prachy bezúčelně dyt je to pak uplně nanic a tý zbytečný práce a pak zistíš že ztoho stejně nic nebude...hlavně si spočítej kolik tě to bude stát a jestli to má smysl koukni se na moje auto stálo k dnešnímu dni nákejch 48tisíc a ještě nemám ani kola a ani interiér
-> škodík: no ti mže to zastříkáš reflexním sprejem toho moc neodstraníš-> suri: de to i jinak stačí počkat a vono to postupem času zmizí samo-jako myslim to auto
-> škodík: kdyby ses na to vysral a nic nebrousil tak nemusíš nic stříkat barvičkama....takhle ti to začne reznout znova, v tomhle počasí něco brousit a lakovat je nesmysl... to se dělá až když se to vyvařuje nebo lakuje.
-> suri: člověk se ho na něco zeptá jestli už na tom autě něco začal dělat a von ani nevodpoví...myslim jako začal něco dělat kromě toho že po něm stříká sprejema a vybírá zněj vodu kýblem