skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124281 příspěvků (zobrazeno 107151 až 107200) od 06.12.2007 do 04.06.2025, založil/a iDawe
-> mototechna: znak na kapotu
-> Tomo-navždy bez ...: v jake je to hre ? (nebo to aspon vypada ze to je z nejaky hry.....)
-> Tomo-navždy bez ...: a takto skomnčí a skončila väčšina tých pekných
-> suri:
uz mi o tom radsej nehovor bo mi je zle ...

-> Tomo-navždy bez ...: 2007 v lete to tuším bolo .. sme toho pána stratli pred autodielmy kde som bol nás praviezol a pokecali sme hádam dve hodiny zaviezol nás a janúar 2008 som ju videl roztrepoanú a nejaký mladý debil na nej jazdil
-> suri: aha :( chuda ako dopadla ...

-> Tomo-navždy bez ...: ten pán zomrel a na tom aute jazdil jeho vnuk po dvoch mesiacoh bolo doobíjané svetlá odlomené začínalo hniť ..... a potom už jej nebolo
-> suri: kua
to si ma moc nepotesil ... 

-> Tomo-navždy bez ...: zrejme je už v šrote bola fakt pekná hnedý introš ...
-> suri: pani
kravo,taku vidiet na vlastne oci ... :)

-> Tomo-navždy bez ...: ale podobná červená 100 jazdila jeden dedo mal pravidelný servis delo jak šíp išlo to parádne 110 motor vpredu žlté prídavné svetlá krása lak aj chromy nápravy podvozok zakonzervovaný najazdené 38 000 km a málokedy išla kratšiu trasu ako 150 km .
-> suri: ano je to virtual tuning :)) som zabudol dodat :(
-> Tomo-navždy bez ...: taká čevená 100 ka jazdila . ale mám pocit že je to virtual tuning
a este uzovocka
molsik cvo ty na nu ??? :):):):)
P:S virtual

Nechcem zakladat nove tema tak davam to tu :) a aj koli tomu ,ze tu chodi najviac ludi :)
Koho je to praca ??? Niekto z Vas ???
Koho je to praca ??? Niekto z Vas ???
Klubko_ 27.02.09 20:59:46 napsal:
Tomo-navždy bez … 27.02.09 20:00:41 napsal: →
suri: normalne ako pisem :) Tomáš Macek :)
Tomáš Macek
co ma podarnej klacek jo?
presne tak 
Tomo-navždy bez … 27.02.09 20:00:41 napsal: →
suri: normalne ako pisem :) Tomáš Macek :)

co ma podarnej klacek jo?

-> poldy: až na tú sirku v tom benzíne 

-> minno: pekné . ale matice kúpiš aj origo včera som držal v ruke 32mm
Jinak já dneska zničil plexi u PP blinkru
Dostal jsem auták, dojdu pro něj... Hm, budu mít co dělat při vyjíždění... zadek už byl nalepenej na tom za mnou, a vepředu tak 10cm místa.... No, nevešel jsem se

-> Gryzly: To je hrozný... když pominu že přes to neni vidět
tak mě sere ten smrad...

-> Klubko_: nevim ale mám pocit že se to nedělá na soustruhu :) já si to nechal udělat pak sem to jen pokopil
Kroužek pod rozvody plus díra do kliky.. Jeden držák mám hotovej.. Ještě mě chybí udělat setrvák,druhej držák a jinak mám hotovo

-> minno: to vypadá, že Tomáš zásobil maticemi i slovensko
čím jsi to dělal nebo odrezovač?

-> minno: tak to jo. No vypadaly na mnohem vic prace.
-> Klubko_: pol hodka práce a nebolo čo robiť. Presne tak, oni sú nové a dosť vzácne kúsky. Takéto len tak bežne nové nekúpiš. Teda nie také, aby za niečo stáli.
-> Klubko_: On koupil nové ale rezavé
-> Tampajs: ja si prijedu klido i bez tech rozvodu
BTW jak se upravuje ta klika, aby tam slo lozisko? To se cela klika strci do sklicidla na soustruhu?
-> minno: ty brdo, to snad ani neni mozny
polozim ti ale otazku, kdyz si prevedes cas cos stravil cistenim na penize (typuju ze bysme se blizili ke 2 hodinam) nebylo levnejsi koupit novy?

BTW jak se upravuje ta klika, aby tam slo lozisko? To se cela klika strci do sklicidla na soustruhu?
-> minno: ty brdo, to snad ani neni mozny

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to sú tie isté, a v obchode ich už nekúpiš, originály :))
-> minno: To su tie iste matice ako na prvom obrazku, alebo si bol medzitym v obchode?

dnes som začal prácu s týmito maticami na kyvkové poloosy....nové...akurát mierne chytené povrchovkou....
složil sem vyčištěnej karbec..sice to není lesk jako blesk ale rozdíl je znát 

-> Tampajs: ještě rozvody a můžu si pro něj přijet povídáš?

-> Klubko_:

Tomo-navždy bez ... 27.02.09 20:00:41 napsal: → suri: normalne ako pisem :) Tomáš Macek :)
Tomáš Macek co ma podarnej klacek jo? 

-> suri:
sak ja nic :)

-> Tomo-navždy bez ...: aha ja sa radšej opýtam lebo inak dĺžne nepíšeš tak preto :)
-> suri: normalne ako pisem :) Tomáš Macek :)

-> poldy: Ted v zimě to žere kolem 6,2l/100km
-> Tomo-navždy bez ...: Macek či Maček?
doly120-ten třetí:o) 26.02.09 23:50:51 napsal:
→ Apple STS Chvojkovice-Brod:
ty voe.. to
je macek jediny macek z celeho virtu som ja !!!
Tomas Macek

→ Apple STS Chvojkovice-Brod:

je macek jediny macek z celeho virtu som ja !!!

som dnes nahodil motor a spojil ho s prevodovkou...v nedelu este namontit priecne ramena a cele to upevnit do pracovnej pozicie

-> RON: su uz suche..ale boli pracim praskom na cierne veci vysuchane kefou..vlemi pekne to dostalo farbu
petřík 26.02.09 21:54:41 napsal:
→ gabo000000: si koupil fáčko místo kadetta?nie favo je na ksefty
→ gabo000000: si koupil fáčko místo kadetta?nie favo je na ksefty

-> Gryzly: kolko zere v BMW 2,4d ?
ja dnes dokoncil plneni olojem sve seriove sady tlumicu. Az me z toho pracky boli, jak sem to furt tahal hahoru dolu a zkousel, esi uz tam neni "dira"