já si dnes sehnal birgádu za 200kč/h služební telefon a auto samozřejmostí to sem na to zvědavej ve 4 mám schůzku...bude ze mě organizátor prodeje...tohle mě fakt nakecali..tak mě držte palce
Tak já dneska přidělal PP držák brzdiče, a PL dotáhnul... zase sem mobilní
A to byste něvěřili, co jsem našel... asi před tejdnem mi praskla struna plynu, a já pak při demnotáži někde ztratil pana Pružinku z plynu... Dneska jsem ji našel Jednim koncem se chytla za nárazník, a najezdila se mnou dobrejch 100km
-> stika87: fí-há, jojo, na gps jsem si to nasel, u hnoje doprava tak ted po 8 hodinach sněžení, kdy napadlo zase 7-10cm sněhu začalo pršosněžit. takový mix... to bude ráno ledovka
já si včera umyl autíčko, i ze spodu... tolik té soli a štěrku jsem neviděl... dalo to na belik saijrajtu
-> stika87: Já za čtvrt milionu km ještě nezapadl (klep, klep), takže počítám, že mě to čeká zítra, když jsem to tak hezky zakřiknul. Jinak bokem není problém, když máš ostatní dopravu mimo dosah, kdyby se náhodou nezadařilo. Za ty nové lanovody to stojí, ale až po pořádném a bezpečném tréniku a při chladné hlavě, ne po shlédnutí DVD F@F3 a koupě kusovky v nejbližšší trafice, to bych pak ty dotyčné používal místo řetězů.
No nic debaty bylo dost a převážně nevážně a zbytečně, stačilo..