skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124396 příspěvků (zobrazeno 107551 až 107600) od 06.12.2007 do 25.07.2025, založil/a iDawe
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: počkej,nebude červený jo?
-> T 23.02.09 18:01:27: hezoučká, až na tu sedačku :-D
-> suri: Danke, danke 

-> AlBugni: krása nemáš viac foto ? ked tak email :)
-> Klubko_: áno -> kaprof von Bahnhof:): a bolo to horšie ako je to na fotkách
-> Czkedar: Kdybychom to psali stím co ho máme na školení tak by to bylo horší
Tak se k nám mistr otočil zády, a my vytáhli knížky, a hotovo
A radili sme si o 106

Tak se k nám mistr otočil zády, a my vytáhli knížky, a hotovo

A radili sme si o 106

-> doly120-ten třetí:o): to sou mi ale tezke testy

-> Klubko_: jj
-> suri: to je s tema 12 mrtvejma co se stalo ted pred par dny?
-> suri: běha mi mraz po zadech jen to vidim...
-> bflm: to ma na mech na vhaneni vzduchu pod kotel 

-> bflm: To je ovladani redukce do kopcu nebo uzaverka diferaku, zapinani predniho nahonu? 

-> Czkedar: jj
Sme to psali z mistrem,a on si seděl u pc

-> bflm: ruční brzda (si myslím)
-> bflm: to je takovej dobrej smetak

-> gabo000000: Co to tam máš za smeták uprostřed?
-> doly120-ten třetí:o): a jak? dobre otazky?

heesky vyvarene mensie dierky v podlahe a vsetko nakoniec natrene

DTM:D polozena prdel bez strun..celkom pekne Acka...tak nejak by to malo byt na kopci

Já dnes napsal testy na pro komisaře na svářečák

-> zidlik: Jestli nebudeš dělat gigola
já si dnes sehnal birgádu za 200kč/h služební telefon a auto samozřejmostí
to sem na to zvědavej ve 4 mám schůzku...bude ze mě organizátor prodeje...tohle mě fakt nakecali..tak mě držte palce

Tak já dneska přidělal PP držák brzdiče, a PL dotáhnul... zase sem mobilní
A to byste něvěřili, co jsem našel... asi před tejdnem mi praskla struna plynu, a já pak při demnotáži někde ztratil pana Pružinku z plynu... Dneska jsem ji našel
Jednim koncem se chytla za nárazník, a najezdila se mnou dobrejch 100km 

A to byste něvěřili, co jsem našel... asi před tejdnem mi praskla struna plynu, a já pak při demnotáži někde ztratil pana Pružinku z plynu... Dneska jsem ji našel

ja som dnes konecne preinstaloval windows ale este jedem len na par percent...kurnik sopa aj s drivermi

já dneska otryskal a laknul další plecháč
jinak nemáte někdo pěkný plecháče co nehazej atd? rád odkoupím schnáním tak 2-3ks

jinak nemáte někdo pěkný plecháče co nehazej atd? rád odkoupím schnáním tak 2-3ks
-> stika87: fí-há, jojo, na gps jsem si to nasel, u hnoje doprava
tak ted po 8 hodinach sněžení, kdy napadlo zase 7-10cm sněhu začalo pršosněžit. takový mix... to bude ráno ledovka
já si včera umyl autíčko, i ze spodu... tolik té soli a štěrku jsem neviděl... dalo to na belik saijrajtu

já si včera umyl autíčko, i ze spodu... tolik té soli a štěrku jsem neviděl... dalo to na belik saijrajtu

Ahojky.Dneska jsme dodělali práh na soutěžáku.Jeden už je konečně hotovej.
namontil sem černé sedačky do rapídka, už o ně nezakopávám v ložnici

-> D29 - Pěknej debil:
nevíím

-> Tampajs: Aha... a pak i s blokem pude kam?
-> D29 - Pěknej debil: Nene ale když je v bloku tak se špatně dělá díra pro ložisko

-> Tampajs: Budeš montit do 742 bloku?
Dneska sem vymontoval nějakej podivuhodnej kus železa z motoru
Musim tam nakouzlit ložisko

-> stika87: Já za čtvrt milionu km ještě nezapadl (klep, klep), takže počítám, že mě to čeká zítra, když jsem to tak hezky zakřiknul. Jinak bokem není problém, když máš ostatní dopravu mimo dosah, kdyby se náhodou nezadařilo. Za ty nové lanovody to stojí, ale až po pořádném a bezpečném tréniku a při chladné hlavě, ne po shlédnutí DVD F@F3 a koupě kusovky v nejbližšší trafice, to bych pak ty dotyčné používal místo řetězů.
No nic debaty bylo dost a převážně nevážně a zbytečně, stačilo..
No nic debaty bylo dost a převážně nevážně a zbytečně, stačilo..
-> stika87: 

-> Hurdis: bylo. Neboj nejsem blazen litat po silnici bokem ;-) ja to bral jako srandu ;-) ja se tim nechlubil. Kazdej zapad ;-)
-> Maxx: hele valis nekam na sraz bych se moc rad kouknul ;-) krasna prace :)
-> Mr_Kubas: No problem, v pohodě.
-> stika87: Kolego 14 hodin denně v práci 2 roky non-stop tě asi nechá zestárnout o víc jak 4 roky
, asi jsem už trochu podrážděný, ale zažít denně co potkávám za kriply, taky bys na podobné věci taky vyletěl. Účast na tomhle foru mi nezpochybňuj, to by se Tě asi pár lidí dotklo (doufám
). Proti š120 žádné problémy nemám, snad jen to, že teď nemám žádnou pořádnou na odreagování a navíc škodovák jsem stále, 110r sháním pořád, v HK okolí se u škodovek neztrácím a doma mi stojí uloženka Felicie a Octavie obě s tachometrem do 40 tkm.
Co se týče tréninku, podporuju, pokud je to v bezpečné oblasti, ale neúspěchy se zbytečně nechlub, to je kontraproduktivní.
A znovu sorry, pokud jsem byl až moc hard@heavy. Nerad se hádám, zvlášť tady.
-> stika87: Kolego 14 hodin denně v práci 2 roky non-stop tě asi nechá zestárnout o víc jak 4 roky

Co se týče tréninku, podporuju, pokud je to v bezpečné oblasti, ale neúspěchy se zbytečně nechlub, to je kontraproduktivní.

A znovu sorry, pokud jsem byl až moc hard@heavy. Nerad se hádám, zvlášť tady.
-> beastyLA - ten první: u nas snezi az ted hej :) to je za knapovcem