skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124271 příspěvků (zobrazeno 107651 až 107700) od 06.12.2007 do 03.06.2025, založil/a iDawe
-> D29 - Pěknej debil: mne ked prasklo lanko plynu (a predtym aj otcovi na tom istom aute) tak vzdy prasklo na parkovisku

-> eresak136: Málokdy se závada projeví na parkovišti 

-> D29 - Pěknej debil: no jasně kort uprostřet cesty.

-> eresak136: Tak to nasere 

ja som dneska namontoval centralne zamykanie si do skodovky:)
-> ondie: mě taky prasklo lanko ale u pedalu

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: polepy budu řešit s dejlem.má tu samou verzi.on potřebuje moji kapotu a já zase to ostatní.ale na auto rozhodně přijdou
-> ondie: To sem taky chtěl udělat, ale než mě to napadlo, tak už jsem měl koupený to nastavovací
A radši už vozim náhradní.
-> D29 - Pěknej debil: je to měsíc zpátky a praskla mi u karbu taky mrcha...zkrátil sem bowden,posunul,upnul a dojel těch 200km,co sem byl od domova..
-> D29 - Pěknej debil: koukam pecka den

Tak já dneska toho udělal moooc...
Byl jsem ve škole
Pak jsem cvičily vytahování předmětů na ledě (z díry v ledu) a pak jsem jel za hasičárny domu...
Rozjíždim se a najednou luup, pedálplynu na zemi a nic
Struna praskla u karbu, takže jsem to neřešil a jel domu na sytič... Pak jsem jel do OBI pro kus novýho lanka a nastavil to... a aby toho nebylo málo, strávil jsem nad tim hodinu a půl... a dokonce ztratil pana pružinku 
Byl jsem ve škole

Pak jsem cvičily vytahování předmětů na ledě (z díry v ledu) a pak jsem jel za hasičárny domu...
Rozjíždim se a najednou luup, pedálplynu na zemi a nic

-> tunerlada: heskyy

eresak136 19.02.09 21:07:03 napsal: → Bohyn: ty silnějši nalitky měli 135 ,136 ,130 novějši model 87.
doplním, že takto silnejšie náliatky mali všetky prevodovky od toho roku cca 1987, aj 105 a 120 4q

doplním, že takto silnejšie náliatky mali všetky prevodovky od toho roku cca 1987, aj 105 a 120 4q
-> Bohyn: -> eresak136: Já mam převodovku 5Q ze 125 a má taky silnější nálitky...
-> Bohyn: no vidiš

->eresak136: aha tak díky jsem zase o něco chytřejší díky virtu

-> tunerlada: zdarec, na kolik tě výjde flock palubky? Díkec

tak jsem si dneska cvičně vyměnil kladívka a kondík,bo mě to chcíplo a nechtělo chytit.Ale vyjel jsem z dílny jen na ulici a začlo to znovu,pokulhávají otáčky,a chcípá,takže pecka na kladívkách je asi znova.Nevíte prosím někdo co by to mohlo v elektrice dělat?

přinesl sem si balíček z pošty
zbytek palubky na flock..prázkách už bude celá v modrém 

-> Bohyn: ty silnějši nalitky měli 135 ,136 ,130 novějši model 87.

Ale tohle mi někdo vysvětlete...při oddělování motoru od převodovky jsem si dával šrouby do krabičky s tím že je zase vrátím až tam bude druhá převodovka...a ejhle ani jeden šroub neseděl...všechny byly krátký...tak jsem to začal zkoumat a přišel na to, že nálitky na nové převodovce jsou delší.Jsem netušil že se ještě takhle 5q lišily, myslel jsem že jsou jen mokré a suché ale toto

-> Mantrabeach: krásná práce, jak si pořešil polepy, pokud tedy pujdou znovu na auto
-> Bohyn:
tak držim palce ja mam prevodovky ok musim zaklepat

->kaprof:jo už zase...po čtvrtý, ani po opravě tam nešla zpátečka tak jsem včera koupil další už snad finální

-> doly120=velebnosti: to maš pravdu.

-> Bohyn: už zase?

dneska jsme dodělali jednu stranu weltmeistera,tohle je finální lem
-> eresak136: Mám dvě možnosti... dám to nebo ne.... O život nejde-i když tak na půl jde
-> doly120=velebnosti: jo a ote botě vim sve taky.

-> doly120=velebnosti: to sem zvědav jestli to daš.

-> Tomo-navždy bez ...: Počkej až ti to spadne do boty
To tu botu vyzuješ i když je pevně zatkaničkovaná

-> doly120=velebnosti: presne tak :) a ked sa to stane ,mas koren ako kvapel v jaskyni
a ked sa postasti,tak ti to kvapne na topanku alebo na monterky ako mne a urobi ti duru ako hovado
este ze som zvaral,keby som nezvaral,asik by som zamrzol 

-> Tomo-navždy bez ...: tupý je celkem v pohodě.... nesmí tě předběhnou ta tavná lázeň

-> Tomo-navždy bez ...: ještě to můžu trénovat pár dní... a ve čtvrtek tam bude komisař tak snad to udělám:)

-> doly120=velebnosti: mas aj podla toho,ako drzis horak v ruke :) my zvarame zvarky hrube do 5 mm a davame dve husenice ,korenuvu a vrchnu ... mne sa to tiez dakedy stane ,ze mi to neurobi ako ma, ak ti roby velky koren,zrychli posuv v ruke nie na zvaracke :) -rychlejsie rukou chod :) to zistis sam :)

mne zase nechce urobit koren na zvyslom tupom :(( :D:D:D zdy to dako doserem ... znamka dako 2- ale ziadna chvala ... :-/

mne zase nechce urobit koren na zvyslom tupom :(( :D:D:D zdy to dako doserem ... znamka dako 2- ale ziadna chvala ... :-/
tak som dnes isiel z prace trocha skor a bolo este svetlo ... vytocil som koleso a huraa je to len malilinko prehnuta riadiaca tyčka
takze super
aj ked furt nic moc 

-> Tomo-navždy bez ...: no mezeru mám cca2mm :)
nastavené to mám na 4ampéry a posuf drátu na 5:) a vaří to pěkně:)
Ale zbroušené to mám cca 2mm -tak to skusím mín zbrousit a uvidím:)

nastavené to mám na 4ampéry a posuf drátu na 5:) a vaří to pěkně:)
Ale zbroušené to mám cca 2mm -tak to skusím mín zbrousit a uvidím:)

-> Mr_Kubas: já ani nevim co to umí já to tam mám kůli hodinám
každou hodinu to mrtě pípne tak nahlas že se každej lekne

-> gabo000000: čim pak si to myl ?
-> zidlik: Ty jo přesně takovejhle budík se mi tu válí někde doma, jsou na tom hodiny a myslim, že tam je i teploměr 

-> Plisek: Co ti stím dělal?
-> mototechna: Ta tvoje tvořivost pochází z dlouhé chvíle v práci?

Jsem teď zjistil, že mi zatéká do garáže někde u atyky .
Takže na jaře hurá na střechu.

-> mototechna: Ze by akutna zavislost na nereze?