skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124247 příspěvků (zobrazeno 107901 až 107950) od 06.12.2007 do 29.05.2025, založil/a iDawe
-> Tomaso435: jj...v okolí mě měli všichni za blázna...ale fandili mi 

-> Klubko_: :)
-> Klubko_: Ty čepičky na altíku a na startéru to si měl doma v zásobě nebo si to koupil? U nás v mototechně to nemají

-> suri: j, uz sem to opravil. Myslel sem na ty brzdy, co jim je a napsal to blbe.

-> Klubko_: spojkový
a cepicka na starteru + spojkovy valecek 

co jsem vcera udelal:
- nalil novy olej do sady seriovych tlumicu
- nasadil gumovy cepicky na alternator a starter
- vymenil tekouci spojkovy valecek za novy...mam oravdu velkou radost, ze je to novy dil
(kdo cetl dnesni nakup, tak tusi, na to narazim
)
- vymenil posilovac brzd, ale stale to spatne brzdi
- vymenil prasklou podlozku AC pumpy
cepicka altiku:
- nalil novy olej do sady seriovych tlumicu
- nasadil gumovy cepicky na alternator a starter
- vymenil tekouci spojkovy valecek za novy...mam oravdu velkou radost, ze je to novy dil

- vymenil posilovac brzd, ale stale to spatne brzdi

- vymenil prasklou podlozku AC pumpy
cepicka altiku:
pockejte vecer, az budu na kolejich, to sem hodim svyho fichtla
sem me ledky u zapalka a pruhlednej kryt

sem me ledky u zapalka a pruhlednej kryt

-> Evž@:
jéééé takýýý

Taky přidám svůj stroj... (omluvte prosím kvalitu fotky, ale je to foceno cca před 4 lety z telefonu) Povšimněte si sportovních tlumičů KONI a nakopnutého předního kola...

Taky jsme s bráchou jezdili na chrchlech. Brácha měl po tátovy dvacítku, já si koupil dvě jedna dvacítky a jednu jsem přestavěl na dvacítku. Pak jsem si postavil tyristorový zapalování, to bylo něco. neopalovali se kladívka a jiskra přeskakovala tak na 5cm.
Tu dvacítku jsem pak prodal klukovy z vedlejší vesnice a on se za rok na něm zabil. vletěl pod Tatru, chrchl na placku a z Řízka bramboračka.
Tu dvacítku jsem pak prodal klukovy z vedlejší vesnice a on se za rok na něm zabil. vletěl pod Tatru, chrchl na placku a z Řízka bramboračka.
Nějaký fotky z prací v kartě auta dole v diskuzi, postupně budu přidávat, večer tam zase něco šoupnu ... skoda-virt.cz/cz/.../3063
-tomik__007
-> Tomaso435: věnuju, včera tam byla se mnou a učila se a přepisovala nějaký sešity, takže byla se mnou
Auto to sice beze mě vydrží, ale já bez něj ne

-> TOMIK--007: hele věnuj se taky partnerce
to auto tě sice miluje , ale vydrží i bez tebe

kdyžtak další fotky hodim do před a po 

-> J3STER: tak ták bob musí být všude
asik ho budu vozit s sebou jako maskota
tady byl ete malej když se fotilo tohle
-> stika87: jj hodim sem par fotek..pred generalku a po
-> kaprof: me dalo práci ju sehnat
zvlášť ale když sem jel tak důchodci se na mě dívali jak na vraha 

-> kaprof: Cena no něco na škodovku

Tak včera jsem pokračoval v potahování vestavby, tentokrát 7hod práce a ještě nejsme u konce, dneska pokračování
-> tunerlada: twe ta lebka to je moc

-> tunerlada: Jak vidím bez Boba ani ránu.

-> Tampajs: kolik cena
?

-> Tampajs: skoda ze ses tak z daleka za par lahvinek bych ho klidne vymenil :)
BTW mám tu taky fichtla s papírama.. Puvodně leštěnka ted už nic moc ale je na něm motor po celkový GO novej válec píst hlava kroužky prostě všechno.. Je to 05 tedy dvousedlo ale s převodovkou jako měli pařezy 550 a 555.. Rád ho někomu přenechám.. Výměnou za něco.. Vhodný na rozborku a nechat si papíry a motor..
-> Tomaso435: premejslim protoze jinou nikdy mit nebudu :) kolik se vubec plati za to ?

-> stika87: tak do toho
-> Tomaso435: no kamos mi nabizi papiry i se stitkem ;-)

-> stika87: nooo to spíš sehnat dalšího s papírama vymazat číslo motoru sehnat šítek, a mít dva na jedněch papírech,, protože když sem zkoušel jednoho přihlašovat na papíry co kámošoj ležely doma,, tak to nešlo. leda na veterána
-> Tomaso435: ja schanim papiry
chci ho taky na ne postavit 

-> stika87: já sehnal puvodně modrýho s papírama za 12OO pak za 5OO na díly a složilo se z toho tohle nastříkalo a ted mě čeká stk..to bude

-> Tomaso435: no ja mel 21 a 20 obe bez pairu za 1000 a udelal sjem si z toho jednu ale to je 6 let zpatky :) jsme to stavel s tatou a ted uz jen udrzuju a v lete litam :)
lepší fotku nemám,,,,, v době jeho slávy,, v mých 16Ti,, sem na tom měl podsvícení pod motorem modrý,, pod světlema ve světlu modrý ledky,, no a samolepek jak nasráno
ale to podsvícení v noci nemělo chybu

-> tunerlada: babeta je nuda ale todle koukam byl stroj Pekny nemas fotku samotnyho stroje ??

-> stika87: hehe,,koukám máš tu sportovní vezry,, šmejde,, sháním tyhle plechy,, já mám oskutrovanýho,,,, a obranýho
-> Jimmy.HKciti: něco proti?? aby ti těch 6 tun nedalo ránu
-> tunerlada: juuu staďáček

-> Jimmy.HKciti: něco proti?? aby ti těch 6 tun nedalo ránu

-> tunerlada: juuu staďáček

-> stika87: jak tady pročítám a kukám na vaše pekelný stroje tak sem si vzpoměl jak sem ja v 15 lítal na svým staďákovi upraveným
to byl panečku stroj..jak se šici otáčeli to bylo nejlepší
pak sem ho prodal a za neakou dobu sem si kupil babettu..ta je skoro nová tak jen leštim,leštim občas se projedu a pak leštim 

-> Tomaso435:

-> stika87: jj taky sem ho mel pak sem v 14 dostal ke sve plechove dodnešni lasce a fichtla prodal

Tomaso435 14.02.09 22:54:11 napsal:
→ gabo000000: joo taky sem takhle závodil se spolužákem
sehnutý a plnej kotel
akorát já važil 1OO a von 6O
→ stika87: porážka bude krutá chlapče
Tomaso435: hold seš 6ti tunka
→ gabo000000: joo taky sem takhle závodil se spolužákem
sehnutý a plnej kotel

→ stika87: porážka bude krutá chlapče

Tomaso435: hold seš 6ti tunka
-> kaprof: jsem ho po roce vytahl a dokonce na po 5 chytnul

-> stika87:
prd prd cililink

-> Tomaso435: vubec nevis co je pekelnej stroj

-> gabo000000: joo taky sem takhle závodil se spolužákem sehnutý a plnej kotel
akorát já važil 1OO a von 6O
-> stika87: porážka bude krutá chlapče

-> stika87: porážka bude krutá chlapče

-> Tomaso435: tak dame nekdy zavody :D taky mam doma jeden kousek :)
-> Tomaso435: joo to aj mi sme boli zohnuty akoby sme delali rychlostnej rekord

-> gabo000000: no já na tátovým mustafoj lehce přez 8O,, když sem jel z litomyšle,,,,, ale to mi foukal vítr

taky sem dneska zjistil že moje založený téma je neviditelný
skoda-virt.cz/cz/.../1057
01-palec-rozdelovace-fel když tam ani ted nikdo nenapíše tak mě to jen utvrdí že sem udělal náký kouzlo vpodobě neviditelnosti na virtu

-> J3STER: To se mas, cisty vzduch auto bez vrstvy popela na palubce...
Me to sere ale nevim co s nim 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Můj táta nekouří od 23. 12. 2008. Má totiž motivaci v podobě transplantované ledviny.