-> Tomo-DK: to bych rekl, ze jim z toho titulku uteklo slovo "nove". To bych rekl, ze je realny, aby po vyrobcich pozadovali montovat do vserch novejch aut system ESP, ale kolik milionu auto to nema. To by bylo ponekud nerealny.
-> haso: mas jednu vyhodu,ze mas aj ine auto,ja tu vyhodu nemam ale tie "200 km " je hruby odhad, mozno to bolo menej mozno ani 150 a mozno ani 100 km som nenabehal ...
-> haso: auto muselo jazdit cez zimu sice len obcas ale aj tak sa soli nevyhlo :( ale snazil som sa jazdit len vtedy,ked bolo sucho ,alebo ked to bolo vsetko zamrznute ...
ja upratujem o 106 uz 3ti den ale z garaze som vybral vsetko komplet regale stoly police a policky vsetko vyzametal a poukladal naspet..vcera popoludni som bol vyniest na skladku 4vrecia odpadu a dnes som este pozbieral 2
-> Klubko_: no prostě sem ztoho sundal tu matku a ted do toho řežu a prostě nic stim povotočenim to zkusim ale vono to asi nepude hrozně to pruží a vždycky se to vrátí zpátky....já to nák rozmrdám už se stim nebudu srát
-> zidlik: z mostu se urval, ale drzi v silenbloku? Da se na nej myslim nasadi 19klic, tak ho zkus takle protocit v tom silentu. A kdyby uzs to mel ohoblovany, tak na ten cep nevarit neco, cim za pomoci paky to protocis.