skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124261 příspěvků (zobrazeno 108901 až 108950) od 06.12.2007 do 30.05.2025, založil/a iDawe
-> Matthes, záškodník z TechWebu: takhle jsem mel vcera zatizenej procesor pri listovani na www.cz.o2.com :'(
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Nezakouri, kvalitni asus. No jeste jedno jadro, je to stara masina. A kdyztak tu mam este PC a zlobivej notebuk viz "Pajeni BGA" 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: počkej až se ti z toho zakouří,bude klid.....i na virtu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: teda takle zlobit cpu? Jedno jadro?
ja si ted nainstaloval collina 2
ja si ted nainstaloval collina 2

Nechal sem excel spocitat tabulku o 6 000 000 hodnotach 

-> Gryzly: já vim já to nák vindám převodovku si podepřu a nechám ji tam motor mám venku...jenom mě to nasralo že ani ty posraný čepy nejdou vindat
..už mám všechno rozebraný jenom na pravý straně lanovod a vodšroubovat podélný rameno a pak tu příčku vodjebat a mám to ale prostě mě to sere nejdřiv to nemělo jít ven vůbec..pak to mělo jít ven bez příčky a ted to musí jít ven i se příčkou

-> zidlik: já to sundával v srpnu.
Pokud tam máš motor tak tam mužeš nechat i převodovku. Odpoj táhlo řazení od převodovky, odšroubuj ty dva šrouby na silentbloku pod převodovkou, tím si odděláš převodovku od příčky. Pak dej pod příčku hever nebo špalek, odšroubuj čtyři šrouby co drží příčku převodovky do kastle a pak ten hever nebo špalek spusť dolů. předpokládám že šrouby co drží podélný ramena máš vyndaný. Tak musíš odpojit hadice brzd a lanovody ručky. Zpět jsem to dával po částech. nejdřív příčka, pak šikmý ramena přidělat na příčku, pak podélný ramena do kastle a nakonec spojit příčný rameno s podélným.
Pokud tam máš motor tak tam mužeš nechat i převodovku. Odpoj táhlo řazení od převodovky, odšroubuj ty dva šrouby na silentbloku pod převodovkou, tím si odděláš převodovku od příčky. Pak dej pod příčku hever nebo špalek, odšroubuj čtyři šrouby co drží příčku převodovky do kastle a pak ten hever nebo špalek spusť dolů. předpokládám že šrouby co drží podélný ramena máš vyndaný. Tak musíš odpojit hadice brzd a lanovody ručky. Zpět jsem to dával po částech. nejdřív příčka, pak šikmý ramena přidělat na příčku, pak podélný ramena do kastle a nakonec spojit příčný rameno s podélným.
-> Mr.Lumpy: 

-> FORM: no dokonce Ing. mám pocit že jednu ale dokonce Bc. už bych měl mít klid
-> Pavel P..: to není granát ale špeciélní turistická konzerva se šouletem

-> vaclav785: Jo, jsem docela rád, že už mám klid. Kolik ještě budeš mít těch matematik?
-> peti: vypadá to jak handgranát

vimenil som ziarovku a skontroloval elektricke zapojenie mojej home made lampy 
inac som bol cely den v skole

inac som bol cely den v skole
Tak já první půlku dne zprovoznoval mámino mrdkoklek nová ruční brzda vzadu nový válečky a stejně to brzdí nahovno a druhou půlku dne sem mlátil do čepu úhlovýho ramene abych ho vyrazil a stejně hovno
může mě někdo říct jak na to?jo a ráno sem ještě kodoval nový klíče na superba
prostě den nanic..jak na ten čep??sem to chtěl sundat tu nápravu bez převodovky a mostu a nakonec to budu muset rozebrat celý

-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> FORM: já vám závidím sice ještě nevím výsledky ale myslím že si tu matiku3 dám ještě jednou za rok
Také hlasím, že dnešní zkouška z matiky byla úspěšná. Dostal jsem C a tím jsem zdárně zakončil studia matematik na ČVUT, stejně tak jsem zakončil tento semestr.
Tak já dneska na sebe odhlásil Fáčko..
Lístek jsem si vzal v 10:30 a na řadu jsem šel okolo 14:30... konečně je to za mnou..
Lístek jsem si vzal v 10:30 a na řadu jsem šel okolo 14:30... konečně je to za mnou..
-> Nwkt: Dík 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Congrats 

Ha, matika za 2

-> Klubko_: kdysi sem tam dal mix 1:1 tlumičák/motorák v létě to bylo supr ale jak bylo pod nulou takto bylo nahovno 

-> Klubko_: já vim já vim co to je za balíček

-> Nwkt: nj ale nediv se že knížka má 900 stran když má čtyři hlavní hrdiny to máš: Toma , Clancyho, Medvěda a ještě Draka

-> Nwkt: taková miniknížka
to chce aspoň 1500 a více stran

-> Klubko_: Třeba Tom Clancy Medvěd a drak
Teď jsem si udělal smažák, hlad je hlad
Teď jsem si udělal smažák, hlad je hlad

-> Nwkt: ty jo, co to ctes? To je nejaka ucebnice C++ nebo PHP pro zacatecniky ne?
-> Nwkt: si pletes s HERRY PoTTREM

ja dneska vymenil vejfuk na spotrebaku a zarovky na pristrojovej desce :)
-> haso: To je nějakej letáček ne?
Správná knížka má tak 800-900 stránek 

heh, uz som docital knizku, 120stran na jednu supu

dnes sem zidlikovi odeslal balicek. Verim, ze bude mit radost az dojde 
napoveda: 2 sady plechu 2,5mm ruznych tvaru 4kg
rozdelal sem tlumice, vylil olej, proplachnul, vyndal gumicky a pokusim se sehnat novy. Tusi nekdo, jaky oznaceni ma olej v seriovych tlumicich at ho muzu sehnat? Uz sem se na to jednou ptal v podvozku a prevodovce, ale nikdo nic
tak to zkousim tady 

napoveda: 2 sady plechu 2,5mm ruznych tvaru 4kg

rozdelal sem tlumice, vylil olej, proplachnul, vyndal gumicky a pokusim se sehnat novy. Tusi nekdo, jaky oznaceni ma olej v seriovych tlumicich at ho muzu sehnat? Uz sem se na to jednou ptal v podvozku a prevodovce, ale nikdo nic

ja som prave zacal citat knizku Mafia v Bratislave
-> Turda: V Jateční?

-> suri: teraz uz je na stastie v zakladke a je uz nafarbickovana :)
-> Mantrabeach: Ja to udelal po cely dylce a ok 

-> Mantrabeach: ok pokusim se výstuhy stejně přídou až tak ve čtvrtek

-> zidlik: přesně tak,podélný ještě z vrchu a zespoda svař,ale ne po celým,jen kousky a s přestávkama nejlíp aby se ti nezkroutily ramena
-> suri: pouze mu utužuji ducha a mysl
nic osobního

-> zidlik: Ten spoj vymyslel kkt
Co nadelame.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak jo ale ted to hlavně rozdělit to úhlový vod podélnýho protože když to nepovolim tak budu vařit tak možná hovno

-> Tomo-DK: kľudne vyfot poslednú nápravu čo som rozoberal celá od tlumexu a vazelíny navonok ako grc a krásne všetko ide povoliť pekné nezadreté čepy a nie že vyzerá ako nová tak aj je presne to čo som robil vyzerala ako nová niekto by sa s nej posral a bol to cárach ako som napísal vedľa v téme
-> zidlik: Jo ty pulky ramen taky svarit.
Byl sem v autoškole a jel sem kolem METALEXU!! 

-> Mantrabeach: takže to mám dát doprdele a jenom to sešroubovat tim šroubem jo??a nemám třeba ty podélný ramena ještě svařit zvrchu a zespoda jak sou dělený??já bych to tam klidně nechal ale je problém vtom že bych tam přes to nenavařil tu výstuhu jedině to nák vodbrousit..já se právě ptám protože sem to zatim na jinejch autech neměl..mám to až tady na rapidoj
-> zidlik: ty výztuhy můžeš sundat,to bylo dávaný z prvovýroby,teď tam navaříš jen výztuhu
-> Dave: no ta tvoja naprava je o polovicu lepsia ,krajsia nez ta moja

-> Tomo-DK: Není nejhorší, ale zázrak se taky nekoná...

-> suri: judr asi tazko, nestudujem taky smer, po bc. je u nas mgr.art.
-> suri: to som ti mal asi vyfotit tu nasu ...
neviem ci potom povies \"ako kazda \"

-> Tomo-DK: ako každá