-> Nwkt: no když má kouli na 2t tak jo no.Ale chtělo by to novou spojku,tahle už je skoro ko.Nestěžuju si,hlavně nebejt toho že to má samosvor tak bych se ve sněhu u kamaráda nevyškrábal když jsme to skládali do stodoly.
-> Bohyn: já mít cočko tak bych si to taky vyvařil sám ale zatím nemám.Jinak auto není úplně nějak zničený.když se to podaří tak bych polepy potom dal do původního stavu.Bawo spokojenost,ano
->Mantrabeach: to já jsem dneska vyvářel celej den až do 22:30 a stihnul jsem komplet předek jako vršky podběhů,přední sloupky,držáky světel a část podběhu+2 nátěry základem...ale došel mi plyn sakra zejtra se kouknu po nějakym hasičáku
sme boli dneska s johanxx-om v podniku na kofole len tak pokecat a zacali sme sa bavit o repase AC pumpy, a jano zrazu namiesto membrana AC pumpy povedal blana porad smiech a ze celu pumpu vycistil a zrepasoval a zakoncil to vetou:
tak sem vyměnil rozvody,ten zlomenej komínek rozdělovače vyčistil karbec vod skurvenýho benzínu a jak si ted motor pěkně tiše šlape..ale nechápu jak se ten komín rozdělovače moh zadřít...to sem stim najezdil jenom tisíc km a rozvody byli kuli tomu vprdeli
-> aceboss: tak to závidím.. já mám za sebou první a tenhle tejden mě čekají ři... o jedný nic nevím, u druhý byla dneska úspěšnost 15 z 50 a u třetí to snad nějak zvládnu bez přípravy... snad
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj ja to znam jak vlasti boty ja bydlim 200M metru od vleku hale a jak jsi rikal ten sjezd to by nebyl spatnej napad sel by nekdo kdyztak??
-> Gryzly: Mno tak vidis... Kdyz to clovek ma v ruce tak momentak nepotrebuje, ale takvoy ty pokusy nezkusenych lidi by meli proste vypadat jinak... Ja osobne bych si na to bez momentaku netrouf... Nemam ho v ruce a precijen je to na tom dost zavisly... Pokud tobude malo, jsou tam vule a nesedi to a pokud moc, vznika tam velky pnuti, ktery nemusi bejt ok kdyz se k tomu pricte treba dira na ceste... Proste pro lidi, ktery se ptaj jak zrepasovat zadni brzdy na 120tce by momentak mel bejt podle me povinna vybava...