skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124227 příspěvků (zobrazeno 109551 až 109600) od 06.12.2007 do 24.05.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: ja by som mal mat doma termostat zo zigi len musim pozriet na aku teplotu
uz mam uspesne za sebou 40stran este 30

-> peter13789:
bohove foto ! 

ja som bol dneska s fawom na stk a emisnej ... dalej som navštívil MOLSA a nejaké blízke okolie .. bola fakt sranda ... musíme niekedy zopakovať .. pamätné foto z mojej návštevy
-> Syny: zabrusovacou pastou na ventily ako minule
-> Zdeněk.: alkyton je moja slabost

-> Zdeněk.: alkyton je moja slabost

-> gabo000000: ja by som ti aj pomohol ale sam toho mam vyse hlavy

-> MOLSO: barvičky sme tu už veľmi dlho nemali

-> MOLSO 14.01.09 22:13:36: Cim si to prebrousil?
-> MOLSO: ale ja nie

-> gabo000000: kua neserte ma so sajrajtom
ja som spokojny
-> Vojťas: nemám garaž auto stoji pod plachtou na dvore. Mám malú dielňu v suteréne a väčšinou je tam zima skoro ako vonku
chce to odhodlaie a teple oblečenie 

-> Vojťas: nemám garaž auto stoji pod plachtou na dvore. Mám malú dielňu v suteréne a väčšinou je tam zima skoro ako vonku

-> Gryzly: Me slo o tvar poloosy 

ale ani za toho boha nemozem zohnat žigulový termostat na otvaraciu teplotu 87 - 91°C
už som bol v 5 mototechnách a všade mali len plastové 83ky 

-> MOLSO: ty mas asi vytapenou garaz ze furt neco kutis :-( ja chci taky :-(
haso 14.01.09 21:59:58 napsal:
→ gabo000000: ale to je lahke…mas taku modru ucebnicu ze
„zmaturuj z anglictiny“ ? z tade to opis
hovno! ona s nami vybabrala...dala nam to oscanovane s tej ucebnice ako priklad..takze cele to opisat nemôzem
-> vaclav785: snazim sa aj nad anglinou rozmyslat...
-> MOLSO: nice work..ale est na tom bloku je stale sajrajtu
→ gabo000000: ale to je lahke…mas taku modru ucebnicu ze
„zmaturuj z anglictiny“ ? z tade to opis

hovno! ona s nami vybabrala...dala nam to oscanovane s tej ucebnice ako priklad..takze cele to opisat nemôzem

-> vaclav785: snazim sa aj nad anglinou rozmyslat...
-> MOLSO: nice work..ale est na tom bloku je stale sajrajtu

Vymenil jsem masku
, co rikate? ja myslim ze klasika je mnohem lepsi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: joo je to kužel
to je tak naschval odfotene aby si sa opýtal
a nakoniec 150HP wasserpumpe tjunynk

a nakoniec 150HP wasserpumpe tjunynk

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Válec nebo buben, není to jedno. A píše že to přebrousil na buben (válec)
-> MOLSO: Ma ta poloosa na konci kuzel? To vypada jak valec 

Vďaka suriho prípravku som vytlačil starú a nalisoval novú poloos ktorú som predtým zabrúsil s bubnom takže polnápravy mám ready na montáž
(tá horná je nanovo urobená)

Dnes to bol vcelku pekný den
Kúpil som gumičky tesniace páčku AC pumpy, a zgenerálkoval celú AC pumpu

-> gabo000000: sedíš nad tím už hodinu na virtu jo

-> gabo000000: ale to je lahke...mas taku modru ucebnicu ze "zmaturuj z anglictiny" ? z tade to opis

-> haso: ja mam o 1é hodin odovzat vypracovanu temu human relations o ktorejby som ani po slovensky nevedel nic napisat nie to este anglicky..sedim nad tym uz hodinu ale len rpemyslam...ej..to bude dlha noc..
a ja za 10hodin mam pisomku zo 60stran, z celej svetovej literatury po roku 1945 a prave som to uspesne prvy krat precital
juchuu

-> CpEaRjHaY: tak to mas blbe chlape..nezavidim ti

-> FORM: Aby mě měli pak z čeho odsekávat??V těchle mrazech
Jinak kolo už se chystá.Bude v barvách 130ky
Ale to až nebude na silnicích takovejch sraček anebude tak mrznout..

Jinak kolo už se chystá.Bude v barvách 130ky

-> CpEaRjHaY: V pohodě, chápu to. Člověk občas udělá nějakou blbost, to je hned. Alespoň že ti zbyla práce. Budeš si asi muset pořídit zimní gumy na kolo :-)
-> FORM: nechce se mi o tom mluvit.mám po sezóně no-> suri: No sem zvědavej jak se budu dopravovat do práce já.takhle brzo nic od nás nejede.do práce 15km takže asi pěšky

-> CpEaRjHaY: to mi je ľúto odvčera otec nemá tiež a chodiť peši 3km po ľadovici nie je bohviečo
-> CpEaRjHaY: uh, to je slušná pokuta, co jsi provedl?
-> FORM: No jo,bez papíru nebudu moct jezdi po českých silnicích.Jinak na firmě zůstanu ale půjdu na jinou pozici,rozvážet asi už nikdy nebudu..
A k tomu sem vyplázl 26000 takže žrádlo..
A k tomu sem vyplázl 26000 takže žrádlo..
-> CpEaRjHaY: A sakra, budeš muset změnit práci?
-> vaclav785: no jo,na rok

-> CpEaRjHaY: vrátit řidičák? ti ho sebrali?
Tak já měl dneska taky velice úspěšný den.Byl sem na úředě odevzadat řidičák,slečna co tam byla,byla ze mš tak vyjukaná že mi ho vrátila zpět a pak si pro něho běžela že mi ho zapoměla vzít. No jo no aspoň už nebudu dostávat žádné pokuty za auto..
ja som za poslednu polhodibku spravil technicky zazrak..co jeden..hned niekolko:D v kadete mi nesiel ventylator kurenia..neprichadzalo napatie do vypinaca..neriesil som..odcvakol som kabel a priviedol som ho zo zapalovaca a cely bezseba ze nemusim zapinat kurenie prilozenim kontaktu na baterku:D no super...cely bezseba som vypojil z nabijacky baterku zo skodule..vysiel som von...nasadil som ju...zdvyhol som kapotu..nasal benal..4ci5x potiahol packu na karbe....sadol som na spolujazdcove miesto..bez dotknutia pedalu v mrazivej zime som zapol elektriku.s.talcil gombik a feliciovsky starter z feliciovym pastorkom ktory toci skodovkacky veniec potocil tak odusu ze to bezproblemovo na 1supu natocilo(prednedavnom som vytocil celu baterku a nic) takze kusa vfelis tarter znie ako skodovkacky ale toci odusu..je to len cosasne..v sobotu su preteky nech toto vydrzi a som happy...nakoniec sadnem do kadeta...prekontrolu som to nastartoval ze ci som velmi nevybil baterku skusanim a ooolaallaaaaaa kadet azcal dobijat:D no super..viac som sa tesit uz ani nemohol

-> tomo-DK: ked umret tak stylovo

-> MOLSO: no super,
ty si sa dal prejst autom.... a este skodulou .

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to bolo rozohriate po jazde
ale uz som v tejto zime 4x menil termostat

ale uz som v tejto zime 4x menil termostat

-> MOLSO: Buduci rok mozs ist s Ladovymi medvedmi na silvestrovske kupanie v Dunaji

-> havlik:
to by sme se bavili o vykaluch

-> Klubko_: to vidim, to mi nemusite hlasit...

-> gabo000000: jestli citíš koně u sebe před monitorem tak by ses měl možná přebalit a vykoupat:)
-> Gemini: citit kone

po tydnu sem si spravil ostrikovace
kopil sem novou hadicku a zapojil. Svetla sviti ostrikovace strikaji klakson troubi