-> zidlik 05.01.09 19:45:31: To je ještě v pohodě, já byl včera zablbnout a nějakej týpek tam jezdil s toyotou nějaký hranatý kupé tak z osumdesátých let a Jen jezdil ve sněhu kolečka, furt to měl vytůrovaný a přední kola se protáčeli ale zadní zablokovaný neměl. prostě vubec nevěděl jak na to a jen tak asi dvě minuty hrabal ve sněhu, pak to zabalil a odjel.
-> Mantrabeach: jj ale když sem viděl ty paka co vtom jezdili ty než se rozjeli tak už sem byl dávno před nima..sice maj bavoráky ale je jim to hovno platný když to neuměj řídit a v každý zatáčce se přetočej...ale dneska byla taky málem kolize s rapidem...mladá v zatáčce zašlápla brzdy a ejhle vono to nezatáčí ještě že se borec co jel proti nám uhnul..a to jí řikám pořád at jezdí do zatáček pomalejc a dobržďuje plynulejc ale prostě ženská...to je jak kdybych hučel do dubu
-> zidlik: by ses divil co dokáže bavorák.A to mám kombajna.Dneska jsem se na vlastní oči přesvědčil co to dokáže.Než jsem jel do práce tak jsem si zablbnul a kromě váhy auta v tom není skoro rozdíl.jezdí se s tím krásně a je to hezky čitelný
sem dneska celej den krosil na sněhu s rapidem ale je to jak pluh vtěch závějích jak to je snížený...ale kam se na škodovku hrabou v driftech náký bavoráci.jenom čuměly a nechápaly všichni na cvičáku
od 14:00 som bol na letisku a v tejto minute som dosiel..tak som sa vysalil ako este nikdy na snehu..bolo t super..LRa ide bombovo a aj v 4 ke neni problem na snehu:)
dnes som do modrooka nahodil karbec EDSR 2939 ale ten parchant nefungoval tak som tam docasne nahodil SEDR 3223 (136) a išiel vyskúšať sniežik aj so škodcom maslovým požičal cement do kufru a už to išlo ...
-> Pavel P..: -> vhml: tak ono to je nejvyssi povoleny pracovni (spinany) napeti ne? To, esi tim budes spinat 6 nebo 12 nebo 24V je jedno. Ale vyssi uz by mohl byt problem.
-> Nwkt: -> Syny: co děláte pánové, tohle se mi nestalo hodně dlouho. Jen sem se parkrát přetočil, z toho jednou na křižovatce při odbočování, když sem byl za přítelkyní. A několikrát lízal okraj škarpy, jinak zatím nic ( díky bohu ). Led je svinstvo když ho nečekáš.