-> Matthes, záškodník z TechWebu: neni ten regal nejak malejch vinklu? To sou tak 20x20 ne? Nebo to neni staveny na velkou nosnost? Do tohohle bych se asi bal posadit treba blok, nebo spajzu.
-> minno: Ale prdlajs, tenhle je trochu mensi nez ten prvni. Patra jsem tentokrat varil natupo, ten minulej sem delal na 45° a je to oser. Na oba regaly jsem spotreboval pouhy jeden kotoucek do rozbrusu, jak znam tatu spotreboval by aspon 4
Jednu náprawu sem doskládal.Bude zní přepravní apak asi na šrot :D..Druhou repáslou sem musel vyndat.Potřebuju to podtim oškrábat,obrousit.Sem zvedavej cozas spod toho vyleze.Do začátku ledna musí bejt přpravenej na vejvar :D...
Nedávno volant.Trochu poleštil.přendal krytku.Udělal ty konce na ramenách.věnec sem nechal origo páč byl pěknej.Jeto 32.Zakoupen s krytkou trabi sport :D
-> vzrušená registrace: thaa neviem, ale ked som stare vytiahol vonku bolo na jednom mieste "zalomene" neviem ako sa to stalo, nove chodi pekne lahko, a hned zabera, takze parada, konecne sa mi to zacina aj trocha pacit....
-> pyroman: Se tam začal rozčilovat, že tam stojí od tří a abych mazal na konec fronty no tvářil se divně, když jsem odcházel s číslama a on ještě neměl lístek