este jedna. Dneska teda probehla ocista motoru a karbecu (byl plnej oleje s vodou), vyplach naftou a nahodili sme druhou hlavu. Zitra pri te prilezitosti este vymemine rozvody, doskladame a vecer to snad pojede
teda borci, vy ste za 2 zase udelali prace no, me v patek kolem obeda zavolal kamos, ze dojel. Tak sme jeho facko odtahli ke me ono tesneni pod hlavou vcera rozdelat a dnes cisteni
-> vzrušená registrace: blbost?vcera jsem ji ocistil (karbon) a dnes jsem si hral z kanaly....kdyz na to mas veci jde to rychle...jak dlouho jsi delal ty tu na 130cu?
Já jsem dneska dokončil výrobu klipsu na filtrbox. Takže už žádné prohlé víčko karburátoru díky původnímu šroubu. (na obrázku je zkušební karbec a filtrbox)
-> rolls: malé 19 kľúč som videl aj nerez ale zase keď sa to namaže a prestrieka tým sprejom to vydrží .a matice guľových čapov excentrov sa dajú kúpiť napríklad samositiace matice v zinku alebo nerez len tie ceny letia
mno hej...ale na ramena a kade tade idu srobky z inym stupanim a pochybujem take ale z nerezu sa daju zohnat, popripade na gulovy cap atd. tie som zohnal len klasika ocelove, ani v pozinku ich nemaju
-> rolls: áno povrchová úprava černením odporúčam Vám takéto časti ako aj matice prestriekať bezfarebným sprejom -> U-Geen: áno to je pravda ale bohužiaľ ani stými zinkovými to nieje večné veľmi tenká vrstva už keď kľúčom prejdete je dole
Ja sem musel potunit omezovac ridicovych dveri. U obchodu sem dverma malem trisknul do nakyho jinyho vozu a cumim ze se ustrihl ten cepik na pantu Tak tam mam uriznutej vrut... jen vrsek kde je rovnej kulatej bez zavitu, chtelo by to novy cep
ja jsem dnes udelal hlavu (vyfrezoval,vybrousil,vyl
eštil kanály jak vyfukove tak sací) na muj motor 1.4 8v z fabie,zacal jsem rano a ted jsem dokoncil,docela makačka....zde je foto,jinak hlava je od vcera snízená o 0,8mm a za to dekuji svemu bratrovy díky....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ano lebo na snehu sa neda ist 140 a viac po dialnici a potom ta cesta dlho trva a musis sa sustredit, ked je sucho tak das tehlu na plyn a ides
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no to nemyslis vazne...ja nechcem ziaden sneh, sice ford ma zimaky ale ja nechcem sa volakde vykotit do priekopy