skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124287 příspěvků (zobrazeno 111001 až 111050) od 06.12.2007 do 10.06.2025, založil/a iDawe
ja jsem dnes udelal hlavu (vyfrezoval,vybrousil,vyl
eštil kanály jak vyfukove tak sací) na muj motor 1.4 8v z fabie,zacal jsem rano a ted jsem dokoncil,docela makačka....zde je foto,jinak hlava je od vcera snízená o 0,8mm a za to dekuji svemu bratrovy díky....

-> vzrušená registrace: kdo jsi cizinče

-> vzrušená registrace: ty sis dneska udělal hezkej nick! 

-> vzrušená registrace: hmm, ale to nieje chyba snehu, ze si mal na hovno technicky stav...
len sa nesmejte..viem o cerstvom snehu s blbou geometriou aohlodanymi letnakmi svoje

-> haso:
*3* *3* *3* *3* *3* *3*

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ano lebo na snehu sa neda ist 140 a viac po dialnici
a potom ta cesta dlho trva a musis sa sustredit, ked je sucho tak das tehlu na plyn a ides

-> haso: Boze, co sa tolko bojis snehu??? Teba bavi jazdit v zime po suchej ceste? Vy pastikari ste strasne rozmaznani.... 

-> haso: suvisla

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mraz byt moze hlavne nech neni suvysla snehova pokrievka

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no to nemyslis vazne...ja nechcem ziaden sneh, sice ford ma zimaky ale ja nechcem sa volakde vykotit do priekopy

takže já dneska secpal zkoro celý křupky
jinak nic užitečnýho

-> THOMMY : Tak to gratuluju
Mno a kdopak dělal evidenčku, že to prošlo i v tom stavu v jakym to bylo?

-> zrušená registrace: btw...ani nove nevydrzia velmi dlho

-> zrušená registrace: rolls 19.12.08 17:55:20 napsal:
→ TOMCAT: dobre vidis…budu sa menit…potreboval som to
spratat z dielni a na aute to v poho mozem vymenit
zajtra ich idem kupit
→ TOMCAT: dobre vidis…budu sa menit…potreboval som to
spratat z dielni a na aute to v poho mozem vymenit

rolls 19.12.08 17:41:33 napsal:
nahodil som rozpernu tyc a namontoval napravu…zajtra pokracovanie, ci skor
dokoncenie
tot am mas hrdzave matky?
nahodil som rozpernu tyc a namontoval napravu…zajtra pokracovanie, ci skor
dokoncenie

tot am mas hrdzave matky?

ja som dneska v pracovnej dobe triedil fotky. okrem inych som nasiel aj tuto . toto som spravil ja /zahasil, nie rozbil/.
-> TOMCAT: dik...snazim sa, som som zvedavy ci sa mi to podari spravit tak ako chcem
-> rolls: Jasné chápem , Ďakujem pekne a nech sa darí vyzerá to byť zaujímavý projekt podľa fotiek v karte .
-> TOMCAT: dobre vidis...budu sa menit...potreboval som to spratat z dielni a na aute to v poho mozem vymenit

-> rolls: Krásna prácička niečo podobné som chcel robiť . ale môžem sa opýtať? neviem či vidím dobre ale tie šroby uchytenia do kasne a šroby čo držia dolné ramená a matica toho riadiaceho parohu je hrdzavá?
-> Bucin: nezda sa ti to

-> Bucin: To se ti nezdá
-> rolls: to se mi zdá nebo ty ramena jsou v chtomu???
nahodil som rozpernu tyc a namontoval napravu...zajtra pokracovanie, ci skor dokoncenie

hurá je to doma evidenčka na B5tku a PAVa, v pondělí přihlásit
-> haso: Bojite sa bojite... ale traste sa, vianoce by mali byt biele a okolo silvestra mraz a sneh... huraaaaa, bude sranda, idem kupit do Hnojbachu lopatu do auta, aby som nedopadol ako minule, 8 hodin v zavejoch

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): na konci sveta
v petrzalke sneh vie ze ho nemame radi

Dnes jsem na sebe konečně a zdárně přepsal erko:))) Mám radost protože bylo odhlášeno na mamku, ale vyšli mi vstříc a přihlásili auto rovnou na mě
-> minno: já ti dám škaredé

-> Mejot: fuj aké škaredé apolla či saturny pluta, či čo sú to zač

Já si dneska přivezl kola z lakovny
a dal na auto pružiny ze včerejška

pistaa uvidim kdys jse to vytrhne tak koupim novy slech, a dit to tam je vystuzeni
haso 18.12.08 23:33:28 napsal: ja som sa dneska guloval
A to si bol na konci sveta alebo snezilo aj "In da ghetto"? 

-> lukáš Prodl: vystuz to hlavne kde su skrutky a stabilizator.. lebo to utrhnec.. toto nestaci..
-> THOMMY : podle toho že seš na tý fotce

ja som sa dneska guloval 

-> Bagrr- máma mele Emu: Jé,co je to za vrak?
Btw. včerejší pokus o přepsání č.2 vyšel, Václav tam čekal od těch 5.00 a v půl čtvrtý odpoledne měl hotovo
-> havlik: Jak jsi to poznal?

-> havlik: Jak jsi to poznal?

-> rolls: v katalógu sa píše hadica 10/15x3650
-> minno: len aby

-> rolls: ja som kupoval v lete ale už si nepamätám, myslím že keď zájdeš do mototechny tak ti budú vedieť povedať...
ja som sa dnes večer po práci vybral do garáže že si nachystám nejaké veci a skončilo to tým, že som to auto zas rozobral

-> havlik: Jojo přesně to:D
-> Bagrr- máma mele Emu: tomyho vyndej auto:D