skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124288 příspěvků (zobrazeno 111901 až 111950) od 06.12.2007 do 10.06.2025, založil/a iDawe
-> tunerlada: To je prave ono... Ty jak trotl pujdes delat co te nakazaly... Nikdo nic proti nerekne, tak proc by si nedovolovali, ze... To jako kdyby te reditel potkal ve meste s cigarem, tak te nakaze zametat a da podminecny vylouceni? Asi ne co...
píšu jak debil skoro to nejde přečíst tak sorry sem před chvíly vstal
-> tunerlada: to ti nezávidím spolužákovy se staalo to stejný žral před školou rohlík proj říĎa a prej co tam kouří tak mu ukazal rohlík a on, že ať to na něho neskouší, že tam stejně kouřil a to bylo u aut u královopolský poptám se lacka, že by se u tebe přimluvil a o tom, že to je ustav to je nechcou nám dát ani volno po stužkováku teď ještě budou karty parkoviště nemáme šatna permanentně zamčená a přesto se tam krade a mrdí tam tráva je to děs
-> tunerlada: za debila majú aj mňa ale dnes sa ukázalo kto je múdrejší
-> Nwkt: mno jo skolni inspekce..by si to secko pekne prevratili proti me a ja bych letel..to neci navic kdyz ted mam pekny znamky
holt v pondeli po skole du jak trotl zametat listi a buhvi co..na praxi taky delame houno maj me tam sici zadebila a ták
nwm co by rikali kdyby vedeli ze delam v servise 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nemuzou... Nemaji duvod... Myslim, ze kdyby rekli ze duvod je, ze ASI kouril MIMO pozemek skoly, tak si vsude poklepou na celo... 

-> Nwkt: Nojo... jenze... jak rikame, potrebuje dodelat tu skolu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: školní inspekce
-> Syny: Jenomze kde si stezovat? Tak ve Vrsovicky vytopne. Taky ho muzou vyhodit ze skoly. Je to pakaz 

-> tunerlada 25.11.08 20:55:00: Tak tom spis bych je poslal do prdele... Nebyl si na pozemku skoli, takze i kdybys tam kouril, tak jim to muze bejt jedno. Tim spis kdyz si nekouril... Bych se jim ne to vysral a sel si pekne stezovat :)
já dneska uklidil sklep, vytahal kola na nazutí zimáků a apolla na vyzutí a se všim jsme objížděl asi 5 pneuservisů než jsme našel jediněj kde měli zrovna volno. a pak jsme ty zimáky ještě nasadil na auto.
-> tunerlada: Tak potvrzeni od doktora ze nesmis zametat kvuli alergii. Popripade ze opravdu si nekouril pac mas po tom vyrazku nebo neco...
> tunerlada: ty voe podminečný vyloučeni
tak tj moc ja chodim do Časlavi a myslel sem si jakou tam nemame buzeraci od tedka to tam miluju
ale naš reditel taky škoda mluvit...

-> Zdeněk.: njn bouzel je to tak,sici si mysli ze kourim mno ska co budu zametat jak debil
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to bych jim taky rad rek ale ono kdyby me vyhodily tak ono v 18 jit do prvaku...nevim mno
bych byl v hajzlu tak akorat

-> tunerlada: Tak at si naserou s uklizenim... 

-> Syny: u nás ve škole postavili na školním pozemku obrovskej altán, kam se mohlo chodit kouřit, protože obyvatele města si stěžovali, že v ulici cestou ze školy mimo rajón školy byly samý vajgly
-> tunerlada: jinak s cigaretama je to koukám všude stejný
i když jsem nikdy nekouřil tak jsme na praxích museli dejchat na mistra a dejchat do alkoholmetru, protože jsme o polední přestávce chodily do baru...to ale nikomu nevysvětlíš, že ty nee
, lepší si nedělat problémy a přejít, až si každej myslí co chce, třídní i ředitel věděli, že nekouřím, ale mistrovi jsem to za celý roky nevysvětlil, holt jednou jsem před školou hodil petardu a když viděl svítící trubičku tak si myslel že cigáro a už to jelo

-> tunerlada: jinak s cigaretama je to koukám všude stejný

-> tunerlada: veru tak ... kokoti ... 

-> Syny: nestal sem na pozemku jen v okoli pozemku,mno a nekouril sem ,sem tam jen stal a kecal z ostatnima-> Matthes, záškodník z TechWebu: mno ustav je to šilenej,šak tomapa tam taky chodi,poste tohle je demence ja stojim pred skolou na vzduchu jen ptz stejne bych sedel pul hodky ve tride a cumel
kazdej den mame od7 do 3 a stavam pred pul 5 a dom chodim po 5 me tma ztoho hrabe a ete jim tam budu po vecerech uklizet 

-> tunerlada: to sú kokoti na tej škole ja som teraz na strednej prvý rok a stretol som tiež pár takýchto ale vcelku v pohode
-> tunerlada: To jsou dementi, no to je ustav 

Kua zase som sa pomylil .... tie prve boli výfukové ... toto su sacie 

-> tunerlada: Kdyz si kouril - stal si na pozemku skoly? Pokud ne, tak bych je krute poslal do pici, protoze co delas ve volnu - do toho jim nic neni...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mno toe isša křižikova automobilni 15 brno jedna z nejlepši vybavených automobilnich školy v evropě ze ktery nam dělaj vězení a v praxi sem za tři měsice měnil akorat vykuk na bmw 

Dnes som sa troška pohral s ventilmi .... dnes asi pred 3 hodinami vyzerali takto :
-> tunerlada: To je preboha aka skola? nejaka internatna vojenska akademia z viktorianskeho Anglicka???
hlavně že ve škole je rozjetá šikana,prodavaj se drogy,v praxi vykradame auta zakaznikum a pulka školy chodi o přestavkach hulit a ja dopadnu tkahle
už abych zty debilni škole vypad

mno ono vesměs sem neproved nic akorat sem se po tělaku šel kuknout před branu ptz kamoš si kupil novy auto tak se juknout a pak sem tam postaval z kamošema a pokecaval,oni tam kouřily a videl nas ředitel tka nam začal nadavat ze kouřime..já ze nekouřim a on at nelzu tak sme se hadali mno pak nas poslal za zastupcem tma byli sici posrani mluvit tka sem do nej valil ze nekourim at si me da treba na testy na nikotin mno a pak se to neka tak semlelo takže v pondělí nastupuju jako uklizeci četa
demence

-> tunerlada: Nemas prodavat tu travu...
Cos delal tyvoe? 

-> Nwkt: čo sa stalo?
-> tunerlada: Ty voe... cos dělal?
-> tunerlada: cos proved? :-O
-> tunerlada: Cim smankote? 

-> tunerlada: Za co 

mno tak ja si dneska vysloužil podminečne vyloučeni ze školy a veřejně prospěšné práce 

Tak já jsem dneska umýval koberce do 125

-> Klubko_: kadetta
-> gabo00000: nejaky fotky? Akorat mi trochu uniklo, esis pretocil LRu nenebo kadeta.
ehm ja som dnes vytiahol skodovku z garazi a hopla defkt
tak som rychlo vymenil rezervu a sup do mikony.. som skoro nestihol na pecatenie do skoly 

-> gabo00000: hlavně že si celej
-> vaclav785: to prcol vcera z cesty cez priekopu na strechu

-> Tichy Radek: tu mam taky :) akorat ma zluty desky
Tak já sem dnes našel knížku při vyklízení skříňky s názvem
ŠKODA 1000MB AŽ 110R KUPÉ ,OPRAVY ,SEŘIZOVÁNÍ A ÚDRŽBA SVÉPOMOCÍ
ŠKODA 1000MB AŽ 110R KUPÉ ,OPRAVY ,SEŘIZOVÁNÍ A ÚDRŽBA SVÉPOMOCÍ

-> gabo00000: jak se ti to stalo?
ja som dnes vytvoril prvu stranu diplomovky
neda sa povedat ze som ju napisal
neda sa povedat ze som ju napisal

som doniesol veci zo srotaku a objednal som novy blatnik na kadeta..800sk do povetria..zas taka vec co nemusela byt:(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo tak. To sem este nehral 

-> Klubko_: Half Life 2 detmac