stika87 21.11.08 14:54:45 napsal: -> Syny: tendle motor sem tam hodil na zimu z nakej 120 co sla na vrakac. udelal sjem komplet vymenu oleje. ale furt to byla naka sracka tak mi to nedala a vcera jsem ho rozhodil a zjistil jsme tendle katastroficky stav :( jinak ja tam leju m7ad 10-40w. bylo tesneni pod hlavou v prdeli a splodiny sli do vody a do oleje :(takovou hujdu zahodít, to jiz nema s motorem nic společnýho... to jsou ty pravidelné udrzby a dolevani oleje ...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tha man to tak velmi ako nedrazdi elbo v zime kadet horsie startuje a mam este aj v pixli baterku takze nemam rad zimu:D ale posantil by som si zo shade..uz som dnes zacal navrhovat tichy vyfuk aby som nedrazdil okolie a namontoval som a spojazdil 4 svetla
tykraaavo kolko snehuu..aj ja chcem..unaz neuveritelne mrzne..prave som dosiel domov a na azstavke som vylozil kamarata a dam 1 pustim spojku a auto stoji...cikokto..zlakol som sa..vyslapnem spojku pustim..zas nic..hovorim spojka v riti abo co??? skusim 2Kua pohiname sa a zratu bum trhlo zomnou a otvorim dvere..pozriem na zem ta som stal na zamrznutej mlacke:D takej brutalne hladkej...som sa smial:D holt treba prezut na zimaky
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Zdeněk.: áno predpríprava na elektriku tam je už asi 15 rokov, od kedy tá garáž stojí, bohužiaľ mesto zavedenie elektriky do garáži stále odkladá :( a to svetlo je blesk z foťáku :)
Ja som dnes o 07:30 začal doma skladať novú ľavú zadnú polnápravu, o 08:30 už bola hotová a o 09:00 som už bol vonku v garáži a začal ju vymieňať na aute....Vonku sneh, celý deň teplota -6 st....Vypustiť olej z prevodovky, stará polnáprava von, nová polnáprava dnu.... O 15:30 sa už začalo stmievať, garáž bez elektriky je dobrá vec :( Poslúžila malá lampička. O 19:30 som úspešne skončil, auto je komplet poskladané. Ja som síce unavený do mŕtva, ale som spokojný :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to zas ne, ale 70/100km nejni problém-> milano: jj, to je to plvací PTS10M, plavali sme i na labi a s naloženym obrněným transportérem, a pohoda, holt rusáci