skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124285 příspěvků (zobrazeno 112251 až 112300) od 06.12.2007 do 06.06.2025, založil/a iDawe
-> Klubko_: Takhle to záplatovat to sice prasárna je, ale ty sváry....víc jak půlka mi připadá neprovařená a podle vybublanejch svárů si vařil na bordel a nebo na rez...v tomhle bych se bál jet jak to je zavařený 

-> Syny:
hlavně to nedělej znova 

ja som dnes rozobral môj motor zo škodovky fávo 136 a bolo prekvapenie, piesty všetky KO z jendého vyštiepené,brutál vôľa krúžkov , valce tiež v jendom poriadna riha,kľuka môže ísť na výbrus lebo aj ložiská sú KO a mala tam byť nová rozvodovka ako
ehm taká vôľa že tá nebola menená už od ...,ale som najazdil na tom motore asi 1000km a už nikdy nekupujem motor tak že NIEKTO povie že je tam nová rozvodovka aj tesnenie pod hlavou a že perfektný stav motora a motor má to naj za sebou už asi desať rokov
super a možem robiť komlpet GO ...

-> Syny: 

-> Turda: Ja uz taky 
-> Gryzly: Tebe nikde nemam. Z jarnich besin mam malo fotek - tam sem fotil hlavne zavody...

-> Gryzly: Tebe nikde nemam. Z jarnich besin mam malo fotek - tam sem fotil hlavne zavody...
-> Syny: Mě se to zas víc líbí stim co tam je :)
Sem serizoval svetla. Jak sem dal vlecku a zadek se zvedl o 10cm tak sem videl jen kousek pred sebe 

uspesne som ablosvoval rally gynov..auticko vydrzalo..nastastie aj pevodovka..inac super akcia len ja som ese na takej trati nepretekal a bal som sa tomu nejak moc tlacit..takze tak opatrne ale aj tak som skoncil niekde v polovici..co je podla man slusne lebo boli zamnou aj ovela lepsie auta ako je môj stroj:D
-> Syny: A jestli to video budeš dělat znova, tak tam přihoď i fotku mojeho auta třeba z jarních Běšin, nebo pošlu někoho a on ti nabacá.

-> Syny: dyť jo, já ho mám nechceš si udělat videjko znova??

Ještě jsem neviděl měděný šteft,poměděný to už jo,ale že by se dělaly štefty z Cu,dokud ho neuvidím v řezu tak tomu nebudu věřit.Jinak já mám právě tyhle,při každé montáži dám nové ocelové matky a grafit/měď vazelína a drží bez problémů a to jsem jezdíval i bez pomocného držáku výfuku a všechno to nesly jen ty tři štefty.Dost dělá když si při montáži člověk trošku vyhraje aby tam nemusel výfuk nikde "našlapat",pak je tam zbytečné pnutí a nemusí to dělat dobrotu.
-> Syny: paráda , uděluju plusový body

-> Turda: toho originalniho jsem chtel, ale nesehnal sem ho bohuzel :(
-> Turda: Pisnicky jsem vybiral z tech co mam 

ja som sa prave zobudil
tazka to cinnost

-> Syny: Rihana, zajímavá volba, a toho scatmana si měl dát originálního, jinak moc pěkné videjko!! 

-> Mantrabeach: Uz te to leti na mejl :) Jinak diky za pochvalu 

-> Syny: moc hezký video.nemohl bys mi poslat obě písničky na icq?
Tak po 4 hodinach jsem vytvoril tohle
Doufam, ze se vam bude libit...
http://www.youtube.com/wa tch?v=2nWgr76MLDY

http://www.youtube.com/wa tch?v=2nWgr76MLDY
Rozebíram fáčko na díly do mojeho...pěkná pakárna..bordelu je z toho po celé garáži..opadává to jak vánoční stromek na tři krále,ale aspon mám díly...jinak tole na fotce sem udelal rukama..ty prahy byly komplet jen trosku nabublany..sem to trosku prohnětl a tohle je výsledek 

vcera sem povaril kamosovo rapo. Ale musim rict, ze to bylo fakt na prasaka
nebyl cas. Bude to chit v lete cely poradne vyrezat a vymodelovat v podstate cely kolem spodniho uchyceni napravy znova.

jo sundávání vyfuku u fáva težký luxus .. 4x ožvejkana blbě přístupná matka M8 ... chuťovka ..
jinak jsou ty štefty opravdu na prd .. i ty M10 pro š130-š136 .. dal jsem je nové po tom co jsem musel odvrtat staré a narezat nové závity a po mesíci jsem 2 ze 3 urval pri vymene výfuku ..
jinak jsou ty štefty opravdu na prd .. i ty M10 pro š130-š136 .. dal jsem je nové po tom co jsem musel odvrtat staré a narezat nové závity a po mesíci jsem 2 ze 3 urval pri vymene výfuku ..
-> Pavel P..: Taky jsem kdysi dal na parohy měděná samojistící matky. Potom to povolovat byla docela sranda a dva štefty jsem urval ... Grafitkou namazaný pred montáží byly. Já už bych do těch měděnejch matek nešel.
-> Pavel P..: Radši mosaznou matku. Měď se vyžíhá, změkne, a pak ji při povolování smeteš hrany. 

pozerám že som rozpútal zaujímavú diskusiu o výfukových šteftoch :) no tie moje medené čo som nahodil pred rokom sa teda nenatiahli a vydržali asi 4 zhodenia a nahodenia výfuku, až teraz jeden pustil, no ako vravím uvidí sa keď znova pustia budem vedieť že ich tam už nemám dávať :)
tyhle M8 štefty jsou na prd. zlatý 130kový svody s M10kama, při výměně vejfuku nedánvo jsem to taky tahal abych to povolil ale nic neurval, vše se povedlo roztočit a nahodil jsem meděný samojístící matky a snad bude klid spolu to nezarezne.

No pokud ty stefty mate na okrasu tak proc ne ale ja mam puvodni orezly stefty a obyc matky. Pri montazi vzdy pouziju grafitku a nikdy sem nemel problem 

-> minno: neajzdím v sračkách
-> minno: tyhle stefty jsou dost na pytel :-/ jo a dej nerez matky :-)
-> minno: to nemusíš strhávat tyhle nový celo měděný štefty se mi natáhly po asi 1000km o půlku 

-> Bery: no tak toto keby mi niekto spravil s privesom, tak by som ho doje..l ako sirotu
Predpokladam, ze tieto zmenu su nevratne...

Predpokladam, ze tieto zmenu su nevratne...
vic sjem toho nestihl nez si vyzkouset moje koberecky :)))) ale hned sli zase ven pekne tam prijdou po zime na novou sezonu az :)
ja som dnes urobil par km naviac a dosiel mi benzin :-/ hanba na sto rokov
a este pred tescom 

já jsem luxusně upravil vozejk aby byl "multifunkční" a odvezl 4kolku na servis..doma se mnou za to nikdo nemluví,ale nechápu proč.Myslim,že se to nad očekávání povedlo)
-> minno: jak píše -> havlik: tohle není štastná volba. ty štefty, znám z favorita, vyndat vejfukový potrubí

-> havlik:
no je pravda, že pred rokom som tiež urval jeden šteft ale to asi ešte pôvodný a dal som tam všetky 3 nové a pred týždňom som jeden z nich urval znova...dnes som ho naozaj chcel nahradiť závitovou tyčou, ale to len v prípade že by som nekúpil tieto origo štefty...No veď uvidím, ak to zas niekedy strhnem, už tam pôjdu tie závitovky...

tie nové matice budú po pár km aj tak zas opálené zo zinku :(
-> minno: tak si to zase rozeber a dej tam pořádný štefty ne tyhle měděný nebo to bude po pár set km zase měnit. Doporučuju závitovou tyč nebo sehnat pořádný štefty
-> suri: vyzerá to super, škoda že nápravy sa pri jazdení tak špinia :/
-> suri: :
nadherná náprava

-> Syny: skoncil som rovnako .. chcel som byt verny matici a teraz na hreben nedam dopustit
ale hadam na moderj dam dohromady tu maticu aby nemala taku kurevsku volu ... potom aj to budem at dačo do seba 

-> Syny: neboj sa dotiahnem to poriadne a dá sa tam lepidlo ktoré by to udržalo keby to prstami dotiahnem ... a už ma sere chodiť večne po celom meste kvôli tomu že potrebujem 4 matky prídem do jedneého majú dve do druhého jednu a v treťom žiadnu :/ a toto je dobré riešenie autíčko bude závodak takže sa všetko bude kontrolovať
-> suri: Jen bych neveril tem samojisticim maticim na tom rizeni... Proc nesezenes ty korunkovy a nedas tam zavlacku?
-> Syny: a prišlo ma to na pár korún oproti ostatným čo kupujú všetko New a to mám spodné ramená úzke nové horné staršie a čepy dlhé rmaien boli nové
kozlíky ani nič podboné som nekupoval nové to je všetko stare opiekskované a pozinkované a niečo ešte natreté zlatým alkytonom a nastriekané farbou sickksens
inak maticu meniť nemôžem takže ostáva
kozlíky ani nič podboné som nekupoval nové to je všetko stare opiekskované a pozinkované a niečo ešte natreté zlatým alkytonom a nastriekané farbou sickksens
inak maticu meniť nemôžem takže ostáva
-> suri: Clovece mas to fakt hodne pekny
Ale jsem rad, ze i dneska je nekdo vernej matici :) Taky sem chtel byt, ale bohuzel hreben je pro me lakavejsi :)

-> tomo-hladač kilča: díky dúfam že bude lebo ma nebaví makať s tým a potom to musieť predať za pár korún ako tú predošlú..ale zase niekomu poslúži
-> suri: ta " sutaz" to som preto povedal... lebo je tu kopec peknych porobenych naprav :) jedna krajsia ako druha..
tak mi o tak pripada kto urobi krajsiu...
drzim palce nech je to posledna evolucia