skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 112251 až 112300) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> haso: Tos je pěkně ochcal, Zhulit se a pak se tvářit jako ožralý.
-> Gemini: tak se pěkně posereš

ja som teraz zjedol 9 palaciniek, rano som mal parky s horcicou......
-> minno: ale nee, věděl jsem že je zdravá, ale chci jí rozebrat, opískovat, znovu natřít. Spojovací díly, které jsou určitě zdravé nechám pozinkovat, gumové díly vyměnit a zase poskládat

ja som dneska prvy krat fukal do alkohol testeru
sme mali skolsku akciu a jednej profesorke som sa zdal opity
a tak dosiel zastupca skoly s alkohol testerom a ja som fuuuukol a ukazalo sa 0,00 promulle...tak sa mi musela ospravedlnit heheheeee

-> Zdeněk.: tak to máš veru blbé...zistiť to až po vybratí

vyndal jsem přední nápravu z auta a když jsem na ní tak koukal, tak nevím, co bych měl generálkovat, když je jak nová

-> kubalundi: Proto radsi rozpojim hadice, nemam s nima hybano 19 let 

dneska sem povolil vypustnaky na chladící kapalinu
to byl porod. Typuju že s nima nikdo tak 20 let nehejbal

milano 13.11.08 19:31:13 napsal:
... ako bonus bola prasknuta hlava na dvoch miestach. preto som vzdy nastartoval na tri valce. potom sa z valca vyhadzala voda, hlava sa zohriala, praskliny uzavreli a stopetka slapala na dlhe trate 120-130 km/h. su to motory, ktore fakt dost vydrzia. tywole ... neuveriš ... ale tiež mi to startovalo len na 3 valce
a az po nejakych 15 sekundach chytil aj stvrty, dymilo a ked sa zohrial isol ako odtrhnuty z retaze ... a tiez hlava prasknuta 2 praskliny (3.valec) ale v expanzke uz boli benzinove vypary a tak ... som to radsi odstavil a hotovo
... ako bonus bola prasknuta hlava na dvoch miestach. preto som vzdy nastartoval na tri valce. potom sa z valca vyhadzala voda, hlava sa zohriala, praskliny uzavreli a stopetka slapala na dlhe trate 120-130 km/h. su to motory, ktore fakt dost vydrzia. tywole ... neuveriš ... ale tiež mi to startovalo len na 3 valce

-> MOLSO:
ja som na 150-ke, ked zacala byt smadna po oleji dolieval novym olejom. po dvoch mesiacoch dolievania pri kontrole na mierke uz nebol cierny sajrajt, ale cistucky novy olej. nazvali sme to kontinualna vymena oleja.
po rozobrati motora sme zistili absentujucu segerku piestneho capu, ktory sa posunul a vyfrezoval do vlozky celkom sympaticku drazku.
ako bonus bola prasknuta hlava na dvoch miestach. preto som vzdy nastartoval na tri valce. potom sa z valca vyhadzala voda, hlava sa zohriala, praskliny uzavreli a stopetka slapala na dlhe trate 120-130 km/h. su to motory, ktore fakt dost vydrzia.
ja som na 150-ke, ked zacala byt smadna po oleji dolieval novym olejom. po dvoch mesiacoch dolievania pri kontrole na mierke uz nebol cierny sajrajt, ale cistucky novy olej. nazvali sme to kontinualna vymena oleja.
po rozobrati motora sme zistili absentujucu segerku piestneho capu, ktory sa posunul a vyfrezoval do vlozky celkom sympaticku drazku.
ako bonus bola prasknuta hlava na dvoch miestach. preto som vzdy nastartoval na tri valce. potom sa z valca vyhadzala voda, hlava sa zohriala, praskliny uzavreli a stopetka slapala na dlhe trate 120-130 km/h. su to motory, ktore fakt dost vydrzia.
-> David29: kdyz sem byl naposled na koncerte 3sester, tak sem se akorat nasral, protoze se tam ti ko*oti porat zduchali, ze sem z toho mel akorat howno 

-> gim: Simte ty sou krasny
Co sem vytah z jedny feldy to bylo neco, tam uz skoro nebylo ani to zelezo
A skoro ani kotouc, mel tak 5mm 

Gryzly 13.11.08 16:43:33 napsal:
-> David29: Já byl v březnu. Stál jsem mírně vzadu a jen sledoval jak vepředu lítaj vzduchem kelímky s nedopitým pivem.
To já taky...ale le ono to tady lítalo i vzadu
-> David29: Já byl v březnu. Stál jsem mírně vzadu a jen sledoval jak vepředu lítaj vzduchem kelímky s nedopitým pivem.
To já taky...ale le ono to tady lítalo i vzadu

-> David29: já jsem byl minulý pátek v Ostravě. Na Billovi jsem byl už 2x ale na Sestrách ještě ne a taky toho nelituju 

To na Unpluged koncertu Richarda Krajča a Alfa Gospel Praises kelímky nelítali. ;-)
To na Unpluged koncertu Richarda Krajča a Alfa Gospel Praises kelímky nelítali. ;-)
-> petřík: Byla to paráda... ty tři kila rozhodně nebyly vyhozený peníze 

-> David29: joo tady byly asi před 2 měsícema taky sem byl :)
ja menil desticky, pze v posledni dobe brzdy zacaly nejak poskrabavat, a posledni cesta pred vymenou byla utrpeni. kdyz sem je vytah, tak sem se zhrozil!
Já se dneska vrátil z koncertu Tří sester

řemeničku sem si odlehčil na 800g :) bohužel následně sem zjistil že potřebuju jinou takže je naprodej (aby se někdo nedivim že ji najde v inzerátech)
-> Bogy - autoclub MTx (startujem klukou): na tachači bolo 60 000 a nejake drobne ... ale pravdepodobne vymena oleja nepatrila medi oblubene cinnosti predchadzajuceho majitela a potom este ten motor 2 roky stal a ked som to kupil tak zralo liter oleja na 60 km kludnej jazdy a to sa fakt oplatilo dolievat len vyjeťák 

-> MOLSO: V takovém stavu byl ale můžeš tvrdit:
A PŘECE SE TOČÍ(L)

A PŘECE SE TOČÍ(L)

-> Bogy - autoclub MTx (startujem klukou): nech mal koľko má moze mat aj 10000000000km a furt takto nesmie vypadat
-> MOLSO: kolko mal ten motor nabehane prosimta ??
Tak prave prichadzam z dielne a motor je rozobratý na prvočinitele
a inak 4. vložka UPLNE ale uplne zarastena vodnym kamenom .... strasne wolačo .... 

-> mAATT: taky jsem ho dneska dostal

-> MOLSO: to výš, ty usazeniny plněj i praktickou část věci, nejen estetickou. Vymezujou vůle

ja dneska taky nic pořádnýho neudělal.. akorát sem celý dopoledne rozdával jak debílek lístky v metru na nějakej přiblblej dopravní průzkum

-> havlik: Tak to ju

-> osminohej: normálka ne:) můžeš bejt že rejpá aspon někdo kdo tě zná:) a ne nějakej ludánek z horní dolní kterýho si vživotě neviděl
-> havlik: To jsem si mohl myslet že se tu najde rejpal

-> osminohej 12.11.08 17:35:05: že mě to nepřekvapuje

-> osminohej: v tydnu kdyz sem na kolejich tak mam taky nutkani tohle psat 

Co jsem dnes udělal....? Vůbec nic
-> Tom.t: načo to riešiť zatiaľ drží pokope a vidno časti ako kľuka ojnice tak kde je problém
-> tomo-hladač kilča: je nový ???
nie, vypraný v perwolle

-> MOLSO: vau
ten je nadherny...

-> Tom.t: No co narobis, ked skodovky (120 - favo) sluzia vacsinou na lacnu prepravu remeselnickych partii z ubytovne na stavbu a namiesto oleja sa pouziva cokolvek co vypustia z bagra a ma to aspon pribuzensky vztah s olejom
-> Tom.t: a keby len na slovensku
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak motory v takovém stavu maj bohužel na slovensku 3 škodovky ze 4

-> MOLSO: Tak takovej motor sem rozebiral jen jednou. Byla to zadrena stovka. Kos byl uplne zalepenej, vsude usady. Jedna ojnicni sala byla uplne vytekla ven 

-> Pavel P..: ja ne to byvalej majitel ....

-> MOLSO: a proč to krmíš jehličím?

-> minno: ake nove ? sak to se normal pouziva uz od nepamati
-> Pavel P..: jo jo borovicový jehličí
a posledna foto ....

-> Pavel P..: jo jo borovicový jehličí

a posledna foto ....
-> MOLSO: fuj co to tam je nalepený nějaký jehličí či co?

-> MOLSO: hezky hezky, a dokonca aj dobré nové slovo si vymyslel, že úsada