skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 112851 až 112900) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: a keď je tak na kkt tak ho jebni do kandle a máš pokoj nič si zaň nedal ja som sa sním iba sral Díky ahoj
-> MOLSO: nikde platí prvá časť vety čo som povedal ostatné si odmysli suri 28.10.08 18:29:47 napsal:
-> MOLSO: ser na to nepotrebujem sa tu s tebou dohadovať
Díky
-> MOLSO: ser na to nepotrebujem sa tu s tebou dohadovať
Díky
-> suri: boha a kde som napisal / uviedol ze si mi ho nutil ?
-> MOLSO: ser na to nepotrebujem sa tu s tebou dohadovať ja som ho nenútil
Díky
Díky
-> suri: odcituj v mojom prispevku slovo / vetu ked som napisal ze si mi ho nutil ...
btw nejako to poriešim aspon ze ten karburátor dokaze ist pri 2000 otackach
btw nejako to poriešim aspon ze ten karburátor dokaze ist pri 2000 otackach

-> MOLSO: ja som ti ho nenútil
-> haso: a ja som dnes zahodil ten vrakoidny sedr 105 a nahodil edsr od suriho a ide to este viac nahouno ako predtym
zdochyna to, striela do výfuku ..
asi je kriva priruba na sacie potrubie alebo co 

-> Toni: pekné, mě se na tom nepovadla barva, barav není zeď

-> Syny: -> minno: -> gabo00000: -> tomo-hladač kilča: -> Syny: to jsem rád, že se Vám libí kdyby mi neexla baterie u foťáku tak jsem jěště neco přidal,snad zítra. Renovace se vešla do 5000,- skoro vše je původní.
-> Pavel P..: vzprané v technickém benzínu

-> haso: No teda gratulujem, nech funguje co najlepsie a najdlhsie
ja som dneska namontoval druhy karburator po mojej GO:) ide to prekraaaaasnem, chyta to na brnk, tesim sa
a este som konecne ukostril budiky a secko funguje a ukazuje ako ma...
to je fajn ked ma clovek pred stuzkovou a vsetci profaci mu davaju volno
aspon je cas na auto...

to je fajn ked ma clovek pred stuzkovou a vsetci profaci mu davaju volno

-> Fén - Neznalej a neodborník: Dyt já vim 

-> haso: ooo jaka ponuka ... ale ventily si doleštim sam.... potom ti donesem nozisku zrkadielka

-> David29: Když vono to de tak nějak samo. :o))
-> Fén - Neznalej a neodborník: OOO... děkuju
Já se z tebe poseru

Já se z tebe poseru

-> David29: Tak aby si o to nepřišel. :o))
skoda-virt.cz/cz/.../9668 6-7-rokov-nevystupil-z-aut a
skoda-virt.cz/cz/.../9651 2-unik-fotek-z-libimseti-i ntimni-foto
skoda-virt.cz/cz/.../9668 6-7-rokov-nevystupil-z-aut a
skoda-virt.cz/cz/.../9651 2-unik-fotek-z-libimseti-i ntimni-foto
-> Fén - Neznalej a neodborník: Neva... už sem si nečtený smazal 

-> David29: Jedná se jenom o dvě témata.
-> Fén - Neznalej a neodborník: Zatim sen na nic nenarazil.. a ani nevim jestli narazim, pač mě to neba všechny ty nečtený číst
-> David29: Si to najdi. :o)
-> Zdeněk.: Fén? A týkalo se to nehod?

-> David29: jeden zdejší člen nám Tě v každym tématu pořád připomínal, takže jako by jsi tu v podstatě stále byl

Já se dneska po 3 dnech dostal na Virt
Docela zážitek
Aspon ste tu měli klid

Aspon ste tu měli klid

-> m8rinek: to už si se zmínil
gratuluju

ja dnes byl borec a udelal jsem hlavu na 150HP motor pre vacku 350/360
-> MOLSO: lestenie? to je moje, mal si mi priniest ventily na lestenie

-> petřík: 3ti misto ve specialech do 1200ccm 

-> m8rinek: 

-> m8rinek: se nějak cejtíš nato jakou dobu disponuješ s řidičákem ty

-> petřík: ještě že tak, jeden topič rohlíků už tu je ... :D
-> m8rinek: e-e

-> petřík: snad už Ti nedali papíry
-> maca: nemůžu sehnat finance... teď sem byl měsíc bez práce a tudíž i bez příjmu 

-> felda1,6: To není metr ale pásmo
-> felda1,6: jenom

jsem dneska počítal kdy pujdu do důchdu- už pomalu stříhám metr . Ještě 11585 dní a jdu do penze

Dnes som trochu skúšal leštit ventily ... síce asi nič moc ale vždy lepšie ako predtým 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): nj na to sám prichádzam
-> suri: No ved nevravim, ze repas je zly.... to v ziadnom pripade.... aj stavba z novych dielov sa da dobabrat.... Hlavne je robit to poctivo
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ja mám novú úzku polos a jednu staršiu malo jetu bubny ešte uvidím nohavice nechávam staré ramená mám nové a ostatné veci tiež
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jasné ale hovorím že 80% vecí sa dá zachovať ked sa tá náprava zrepasuje a je to to isté ako keĎ je všetko nové
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): PS: asi vacsi problem bude s vecami na zadnu..... take uzke nohavice alebo uzke poloosi made in CSSR.... to asi tazko najdem....
-> suri: no ked som nasiel novu za 500, no nejup to :-) a ked uz to budem robit, tak poriadne - pokial dokazem nove veci zohnat, tak dam nove. co sa nebude dat, bude sa repasovat....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): napravnicu ti uznavam tu novu davam aj ja kedze stala par korun ale vecsina je zozratych i ked pouzitelnych ja mam aj spodne ramena lebo som nevedel zohnat a boli v odbrej cene inak sa daju pouzit stare takisto kozliky cepy ramien