-> David29 - antiDriver: Asi si si nevšiml ale pod gardečkem si měl zámkovku která je celá zašmouhovaná od pneumatik.. Vždy kddyž někoimu udělám novou spojku tak jede hrabačkou až nahoru a na zámkovce to odpíchne taky hrabačkou na hlavní
-> Syny: Jo garáž v kopci je nahovno já mám před garáží šílenej spád stačí špatnej předstih lehce klouzavá spojka a už nevyjedu.. Kor když mi dojde enzín to musíme tahat ven druhym autem nebo tlačit alespon ve 4 lidech
-> petřík: I když mě asi nic jinýho nezbyde.. Ještě před půl rokem byla volná tátova felda jenže babička osvěžila řidičský schopnosti a drtí feldu stále víc a víc
-> petřík: Já taky nechci aby mi kupovali něco co se týče škodovky ale všechny peníze co mám směřuju do ní proto chci mít něco do školy proč tam jezdit oužou
-> Tampajs: já potom ani netoužim .. neměl bych s toho radost ... erko jsem platil ze svýho co sem vybrigádoval a všechny věci na něj taky .akorát svody sem dostal k vánocům . Ono si toho potom člověk jinak váží podle mě ...
Tak sem dnes zneprovoznil motorku.. Všichni nadávaji na Yukinu ale po 6000tis km první problem.. Docela očekávátelnej přetrhlo se lanko ke spojce naštěstí asi 100m od domu tak sem to dořadil bez spojky :) Sem zvědavej na cenu v nejhorším koupim lanko a natáhnu ho v puvodním povdenu
-> petřík: Mi povidej já mám už 3tí auto teď jedno přibude a taky na ani jedno sem nedostal přidáno.. Když sem prosil aspon o něco na lítání do školy tak sem dostal odpověď že sem se zblaznil.. Přitom dneska ohnilý fávo v plynu za 6 nejni problem.. Hlavně že když braška chtěl komp tak 15tic nebyl problem